Baj, hogy 31 évesen elégedett vagyok ezzel a súllyal?
Szerintem a korom a gond sokszor, mert egy tizenévesnek talán elnéznék ezt a súlyt.
168cm vagyok és 48 kg és már teljesen elégedett.
Betegség miatt fogytam le 59kg-ról sok-sok évvel ezelőtt egészen 44kg-ig, nagy nehezen felpakoltak rám 4 kg-ot, de ez is több év kitartó munkája volt.
Napi 5x étkezem, igaz nem sokat, de mindent megeszek.
Kicsit unom már, hogy mindenki anorexiásnak gondol, pedig az orvos szerint ez nem az anorexia, hanem a betegségem következménye. Mivel ez egy gyógyíthatatlan betegség, már így is maradok, pedig rengetegféle gyógyszert kapok, amik miatt hajlamasnak kellene lennem a hízékonyságra.
Sportolok, de nyilván tudom, hogy olyan hatalmas izomtömegeket nem fogok tudni magamra építeni. Engem az se zavar, ha sokszor még 18-nak se néznek.
Sokáig gyötörtem magam, hogy talán az 50-52 lenne az ideális, de már elengedtem, kétlem, hogy néhány kilótól kevesebben szólnának be, hogy biztos éheztetem magam és hasonlók.
Képet nem fogok csatolni, mert nem arra vagyok kiváncsi, hogy szerintetek szép vagy csúnya vagyok e ekkora súllyal. Inkább arra, hogy tényleg ennyire ritka ez a súly ennyi idősen? Ha jobban belegondolok 58 kg lenne az ideális, mert az a -110 magasságból, ehhez képest csak 10 kilóval vagyok kevesebb, az nem olyan vészes szerintem. Tehát most vagyok vékony és 58 kilósan átlagos testalkatú lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!