Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a nyári formáddal?

Elégedett vagy a nyári formáddal?

Figyelt kérdés
Hogy nézel ki? Mit javítanál még? Összejön a bikini szezon végéig?
2020. júl. 23. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
A súlyom szerintem rendben van, az alakomon nem tudok változtatni sajnos műtét nélkül, (kicsi mell, lapos fenék, nagy has) viszont egyéb dolgokon tudnék, csak kifutok az időből. El kéne kezdenem mozogni, mert félek, hogy megbukok tesiből, semmi izom nincs rajtam, és még a tartásom is borzasztó, nagyon görbe a hátam (ami részben genetika, de ugyanakkor a mozgásszegény életmódomnak is köszönhetem.) Szóval nem vagyok elégedett, de sajnos nem olyan egyszerű elérni, amit akarok.
2020. júl. 23. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nincs nyári formám. Igyekszem egész évben normálisan kinézni. Nagyjából elégedett vagyok. Rendszeresen edzek egész évben, hogy ez így is maradjon. Régebben nem kellett tennem kb. semmit. Most már minél idősebb vagyok, annál jobban kell figyelni.
2020. júl. 23. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Melyik nyàri? Messze vagyok én még attól. A fogyàsom felénél jàrok majd màsfél év elteltével, szóval jó 3-4 évig nem megyek még strandra. Igaz, én nem nyàrra hajtok, hanem egész évre, minden évben tartani akarom majd a célsúlyt, amit majd elérek. Mert az egészségem a legfontosabb, nem a külsőségek.
2020. júl. 23. 12:44
 4/8 Metionin ***** válasza:
84%
Nekem egyforma az egész évi formám :D de amúgy teljesen oké, csak karra akarok egy picit jobban edzeni a nyáron, mert az utóbbi időben sokat izmosodott a lábam és ahhoz képest plöttyedtnek látom a felkarjaimat.
2020. júl. 23. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden formam egyforma, annyit mozgok hogy bemegyek a munkahelyre, boltba, aztán haza. Nem azért megyek tengerpartra sem hogy mások szemében jól nézzék ki. :D
2020. júl. 23. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogytam aminek örülök de viszont össze vagyok esve nem tudok edzeni magas vérnyomás miatt aminek viszont már abszolút nem örülök

Bikinit meg nem veszek magamra szerintem :D

De a nyári bikini formára való készülést azt már télen el kell kezdeni

37/F

2020. júl. 23. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem, de folyamatban van... eddig június 20. óta -3,7 kg...
2020. júl. 23. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem hajtottam nyári formára, nyáron is hosszú bő farmert és bő pólókat hordok

Karantén idején edzettem 2 hónapig és sikerült feltornáznom magamra 4kg-t későbbi terv az +8kg, és nem kifáradni 200m futás után :)

Nagyon vékony vagyok, remélem nemsokára elérem a célom, nem szeretem így magamat :/

Bármilyen sz*rul nézek ki a strandon nem szégyenlem a teste.

16/l

2020. júl. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!