Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik h fogyok es közben a...

Létezik h fogyok es közben a hasam mintha nem csökkenne, söt nö?

Figyelt kérdés

Eddig 21 kilót fogytam , es csalódott vagyok , mintha a hasam nem csökkent volna.

Tipikus szules utani hasam volt/van, oldalról nézve B alakú

Sajnos nem centiztem soha igy nem tudom, h mekkorat csökkent , ha csökkent . Sokat mozgok, feherjet fogyasztok , h az izmok ne épuljenek le

Megis szetfolytnak erzem magam testszerte .

Most vagyok nyolcvanharomkiló , a 167 centimhez .

Az az erzesem h 76 kilósan is ugyanugy fogok kinezni egyszeruen nem valtozik az a zacskóahasamról

#fogyás #elegedetlenség
2018. jún. 30. 17:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja es 2 ev alatt adtam ezt a súlyt le
2018. jún. 30. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Erősitesz hasra rendesen? Nem lehetséges hogy a hasizmaid nem elég erősek hogy megfogják a beleket?:S
2018. jún. 30. 17:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem a hasizmok hanem van egy hájpáncél a hasizom fölött , teknöszeruen all, es sehogyse csökken eleget
2018. jún. 30. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem majd most fog az lejjebb menni. Amúgy én is ugyanekkora vagyok! Egy centivel alacsonyabb, de ez a pici nem számít, súlyra ugyanennyi.

Nekem a hasam 12 centire jön előre, ha a csípőcsontomtól mérem. Neked mennyire?

Ahol a legjobban előreugrik a csípőd, onnantól mérd előrefele.

2018. jún. 30. 18:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mérni
2018. jún. 30. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Több fajta lehetőség van:

Lehet onnan nem sikerült fogynod.

Ez genetikai dolog, ezen nem lehet változtatni, fogsz fogyni onnan is, kitartás!

Lehet hogy puffadsz

Ez lehet koplalástól, ètelallergiától is.

Lehet izomból fogytán, ezen az eddzès segítene

Lehet hogy te látod magad rosszul.

Remélem azért segítettem a válaszommal!

2018. jún. 30. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és írj nyugodtan ha szeretnél (előző voltam)
2018. jún. 30. 19:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi

Az a helyzet h stresszes eveim voltak es azt olvastam h akkor termelödik kortizol , ami hasi hajat okoz , es bölenypupot

A bölenypup lement

2018. jún. 30. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Vannak korábbi ruhád, nem? Azokon se tapasztaltad, hogy a hasadnál bővebb lett?
2018. júl. 1. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem 62 kilósan is kb. akkora volt a hasam, mint 84 kilósan, a saját szemem szerint (márpedig akkor is a hasam volt a legrosszabb, leghájasabb részem, egyes helyeim csontosak voltak). A nadrágjaimon szerencsére láttam, hogy picit csökkent, de ennyi. Szinte minden felesleg megmaradt ott. Genetika. Az utolsó 10 kilóban megy le a hasam zöme és kész.

Nálad több bőr is volt ott, az is bekavarhat, de szerintem nyilván fogytál hasról, csak onnan viszonylag keveset és még sok-sok háj van ott, te pedig folyton látod magad, kicsi változás nem tűnik fel. Türelem...

Más helyeiden valamelyest látnod kell a fogyást, 21 kiló azért feltűnő akkor is, ha sok felesleged van...

2018. júl. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!