Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy tovább tudjam...

Mit tegyek hogy tovább tudjam csinálni? Sose lehetek szép vékony/elégedett az alakommal?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs erőm folytatni. A sok edzés és a diéta kimerített, pedig próbálom nem drasztikusan csinálni, hanem életmódot váltani. A gond az, hogy egyre kevésbé hiszem el azt hogy valaha én is lehetek vékony. Tudnátok írni pár inspiráló történetet, vagy tippeket mivel növelhetném a kitartásomat?

2021. márc. 5. 16:58
1 2
 1/17 anonim válasza:
43%
Hajrá. Hajrá. Szívesen.
2021. márc. 5. 16:59
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
Egy kis szalámis pizza megoldja, hidd el... 😀 Én most várom a futárt vele. Farkaséhes vok 😀 Ha érdekel, sajttal töltött szélű lesz 😀
2021. márc. 5. 17:15
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Talán azért érzel így, mert nagyon szigorú vagy önmagaddal, nagyon túlhajtod magad. Vagyis nem tudom mennyit edzel, mit, mennyi kalóriát eszel, stb. Viszont ha nagyon sokat edzel, kevés kalóriát viszel be, vagy ilyesmi, akkor nem csoda, ha már nincs erőd. Nem kell annyira túlhajtani magad.

Amúgy én youtubeon szoktam nézni ilyen különfajta videókat, pl. van az a "my 600 lb life" vagy milyen sorozat. Oké, ott már nagyon nagyon durván elhízott emberekről van szó, de nekem motivációt és erőt ad ez ahhoz, hogy folytassam az edzéseket, meg az egészet. Illetve youtubeon vannak ilyen fogyókúra előtte-utána tiktokos videók összeválogatása is. "Weight loss tiktok" néven keress rá Youtubeon. Szóval lehet másnak ezek nem vállnak be, de én imádok ilyeneket nézni, nekem rengeteg motivációt adnak ezek. Meg aztán az ilyen előtte-utána levő videóknál elég nagy motiváló erő az, mikor látod, hogy valaki pl. 140 kilóról lefogyott 70-re. Szóval szerintem menj fel youtubera, és kezdj el mindenféle elhízott emberekről szóló videót nézni, előtte-utána vidiket, lehet, hogy csak nekem adnak ezek rengeteg motivációt, de azért neked is megéri megnézni őket, hátha.

2021. márc. 5. 17:31
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Ezzel sajnos sokan így vagyunk, nem könnyű az biztos. Esetleg tarts egy "lazább" napot, csak ne túl gyakran.
2021. márc. 5. 17:31
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

Keress új recepteket, új mozgásformákat.

Főzz mondjuk kínai, indiai recepteket.

2021. márc. 5. 17:36
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Készíts sok fotót, és a centiket is mérd, ne csak a kilókat.
2021. márc. 5. 17:42
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Időt kell adnod magadnak.El kell fogadni,hogy a célok megvalósításához mindig hosszú út vezet.Hiába siettetnéd a dolgokat,egy test átalakulása időigényes folyamat,edzeni kell,diétázni és türelmesen ki kell várni az eredményeket.És egyébként se magára a célra koncentrálj,mert abba fogsz belebetegedni lelkileg,hogy mindig ahhoz az álomképhez viszonyítod magadat amit elképzeltél,hogy hogyan szeretnél kinézni.Így a tükörbe belenézni mindig frusztráló lesz amíg nem éred el a vágyott alakot.Ez pedig kihat az általános életkedvedre,egy általános rossz hangulatban meg az edzéshez sem lesz kedved.Szóval ez nem járható út így.Itt a jó idő,a tavasz ezernyi szépséget tartogat,ha elmégy például kocogni vagy bringázni koncentrálj ezekre.Csodáld meg a nyíló virágokat a parkban,szívd magadba az illatokat,gyönyörködj a fények játékában a tó vizén.Élvezd az életet,ne pedig azon görcsölj hogy most vajon hány kalóriát égetsz el miközben tekered a biciklit.Amit görcsösen akarsz magadnak azt nem fogod megkapni.Gyűjtsd az élményeket,kirándulj a barátokkal a hegyekben,tekerjétek körbe a magyar tavakat,vagy csinálj bármit amihez kedved van.Aztán a fogyás csak egy kellemes mellékhatása lesz az életmódodnak.Ennyi a titok igazából.
2021. márc. 5. 18:42
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Mivel próbálkoztál eddig?
2021. márc. 5. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
#2-es topkomment😂😂😂
2021. márc. 5. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

A fogyás lassan történik.

A változás számodra nem lesz észrevehető, legalábbis érzetre nem. Amikor 15 kilóval kevesebb voltam mint most, akkor is én én voltam.

Az tünt fel, hogy kiesett az ölemből a telefon, mert nem ért össze a combom.

Az, hogy új lukat kellett ütni az övemre.

Ismerősök szóltak, hogy jól nézek ki.

2021. márc. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!