Mit tegyek hogy tovább tudjam csinálni? Sose lehetek szép vékony/elégedett az alakommal?
Talán azért érzel így, mert nagyon szigorú vagy önmagaddal, nagyon túlhajtod magad. Vagyis nem tudom mennyit edzel, mit, mennyi kalóriát eszel, stb. Viszont ha nagyon sokat edzel, kevés kalóriát viszel be, vagy ilyesmi, akkor nem csoda, ha már nincs erőd. Nem kell annyira túlhajtani magad.
Amúgy én youtubeon szoktam nézni ilyen különfajta videókat, pl. van az a "my 600 lb life" vagy milyen sorozat. Oké, ott már nagyon nagyon durván elhízott emberekről van szó, de nekem motivációt és erőt ad ez ahhoz, hogy folytassam az edzéseket, meg az egészet. Illetve youtubeon vannak ilyen fogyókúra előtte-utána tiktokos videók összeválogatása is. "Weight loss tiktok" néven keress rá Youtubeon. Szóval lehet másnak ezek nem vállnak be, de én imádok ilyeneket nézni, nekem rengeteg motivációt adnak ezek. Meg aztán az ilyen előtte-utána levő videóknál elég nagy motiváló erő az, mikor látod, hogy valaki pl. 140 kilóról lefogyott 70-re. Szóval szerintem menj fel youtubera, és kezdj el mindenféle elhízott emberekről szóló videót nézni, előtte-utána vidiket, lehet, hogy csak nekem adnak ezek rengeteg motivációt, de azért neked is megéri megnézni őket, hátha.
Keress új recepteket, új mozgásformákat.
Főzz mondjuk kínai, indiai recepteket.
A fogyás lassan történik.
A változás számodra nem lesz észrevehető, legalábbis érzetre nem. Amikor 15 kilóval kevesebb voltam mint most, akkor is én én voltam.
Az tünt fel, hogy kiesett az ölemből a telefon, mert nem ért össze a combom.
Az, hogy új lukat kellett ütni az övemre.
Ismerősök szóltak, hogy jól nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!