Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért elégedetlenek a nők a...

Miért elégedetlenek a nők a testükkel? Miért akarnak mindenáron a kifutókon botladozó csontvázakra hasonlítani?

Figyelt kérdés

Megnyitom a fogyókúra témakört, és ezekkel a kérdésekkel szembesülök:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__74..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__74..

Nektek erről mi a véleményetek?

2015. dec. 11. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Két eset lehetséges. Ezek a lányok vagy egyszerűen betegek, anorexiásak, vagy tisztában vannak azzal, hogy jó alakjuk van, de jólesik nekik egy kis megerősítés, és ezt próbálják itt kiprovokálni.
2015. dec. 11. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, az ő érdekükben remélem, hogy a második ok bizonyul igaznak! És a megerősítések fényében nem teszik majd tönkre a szervezetüket.
2015. dec. 11. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami hiányzik nekik...
2015. dec. 11. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányos a legtöbb, a tinikorban ez jellemző, ezért kell a sok megerősítés, plusz testképzavaruk is van. Megfelelési kényszer, vágy, hogy ugyanúgy nézzenek ki, mint a "nagyok", nincs mellettük egy jó családi háttér, hogy az ilyenekről elbeszélgessenek velük, pszichológiai esetek..stb.

Egyébként általánosságban a nők hiúak az alakjukra, én is az vagyok, de nem esem át a ló túlsó oldalára. Egészségesen étkezem, és rendszeresen mozgom. Az ilyen anorexiás és bulémiás csajokat csak sajnálni tudom, hogy idáig jutottak a semmi miatt.

2015. dec. 11. 21:46
 5/7 anonim válasza:

Szimplán buták és általában kamaszok. Majd kinövik vagy nem. Úgyis lesz olyan, aki belemagyarázza a dologba, hogy betegek, mert manapság minden társadalmilag negatív dologra kitalálunk valami betegséget. Pedig az anorexia nem egyenlő azzal, ha valaki tiniként ilyen.

A vicc az, hogy később átalakul a dolog egy olyan tévképzetté, hogy senki sem fogadja el őket, pedig saját magukat nem fogadják el.

2015. dec. 12. 04:43
 6/7 anonim válasza:
Valószínüleg nem feszesek/izmosak és ezért löttyedtnek/narancsbőrösnek látják magukat.
2015. dec. 12. 12:13
 7/7 anonim válasza:
Nekem is van súlyfeleslegem...14 éves vagyok,156,5 cm,46 kg...Mennyit kellene fogynom?
2015. dec. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!