Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy tovább tudjam...

Mit tegyek hogy tovább tudjam csinálni? Sose lehetek szép vékony/elégedett az alakommal?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs erőm folytatni. A sok edzés és a diéta kimerített, pedig próbálom nem drasztikusan csinálni, hanem életmódot váltani. A gond az, hogy egyre kevésbé hiszem el azt hogy valaha én is lehetek vékony. Tudnátok írni pár inspiráló történetet, vagy tippeket mivel növelhetném a kitartásomat?

2021. márc. 5. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így. 1,5 méter magas, 90 feletti kiló. Másfél év eredményével leadtam 25-öt (zsíból többet és visszaszedtem picit izomból). Nem vagyok nádszál, és még mindig kilóg a hasam a nadrágból egy kcisit. De tegnap voltam vásárolni és nem a háromféle boltba tudtam csak menni, ahol van 46-os ruhaméret, hanem rengeteg volt a választék, a mréet. És felvettem a ruhát( modet először voltam vásárolni 80 kg alatt) és úgy éreztem, jól áll. Nem figyeltem, hogy slankíson, hogy sötét színe legyen, hogy milyen a csíkozás. Csak belenéztem a tükörbe hogy "jó nő vagyok". Sose éreztem ilyet korábban. És mot se mondom, hogy szupertökéletes vagyok, még 8-10 kilót le szeretnék adni. De amint megláttam az első változásokat, az motivált és egyenesben tartott és egyegy ilyen élmény megdobja az ember kedvét. Megnyitom a 90 kilós képeimet és melléteszem a mostaniakat. Nem csak a has kisebb, a körméretek (azt pl mérhetnéd) kisebbek, no meg tudok futni a busz után, ha kell, hanem látható a változás. És ez megerősí abban, hogy eddig megcsináltam és menjek tovább. Ami nekem még segít, ha pozitív visszajezést kapok a környezetemből. Vannak olyan barátaim, akiknek pl befotóztam a 69,9 kg-t amikor először lementem 70 kiló alá. A gratulációk, a büszkeségek, a csodálatok, mind nagyon jólestek. SZóval pl te is megoszthatod valakivel, hogy miben vagy benne és hidd el, hogy fogsz kapni pozitív visszacsatolást. H anem is az alakodra az elején, hanem a kitartásra, szrogalomra mindenképp. Hajrá
2021. márc. 6. 00:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába fogyok le, állandóan jojózok. Ez a jojózás pedig olyan szinten elkeserít, hogy teljesen el eszi a kedved a további próbálkozásoktól:(
2021. márc. 6. 08:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Főképp az étvágyam lehet a gond. Diéta alatt úgy fekszek le aludni, (pedig vacsorázok rendesen plusz napközbeni is rendesen eszek), hogy este az éhségtől felébredek és sonkákkal álmodok:D viccen kívül tényleg így van. Nem tudom hogy valami vitaminhiány lehet, vagy mitől van ez a nagy megnövekedett étvágy..

Tegnap már nem bírtam, és egy nagy csalónapot tartottam. De annyira jól esett, végre jól tudtam aludni!! Plusz előtte nagyon pocsékul éreztem magamat, szinte betegnek, és azóta sokkal jobb.. Nem értem. Csak hát így rendesen mennek fel a kilók is:(

2021. márc. 6. 08:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
a jojozás azért van mert diétázásként éled meg. Bevezetsz jó szokásokat, egésszéges ételeket és kevesbbet eszel. Így fogysz. Amikor elérsz valamit és "abbahagyod a diétzását", akkor visszatérnek a rossz szokások és többet eszel ismét, ami miatt visszajön. Az egész dolgora hosszú távú befektetéskétn kell gondolni. AZ is lehet, hogy túl kevset eszel és azért sóvárogsz ételekért. Ilyenkor a fogyási technika a rossz és nyilávn visszajön. Fokozatosan, egészséges ételekkel, hosszú távon gondolkozz és ne kanárinyi mennyiségekben. Ha pedig bizonyos ételek kívánsz, az is belefér. Pl két-három naponta megeszel valamit ami jólesik, de csak keveset. Pl egy kis szelet tortát. Megszűnik a sóvárgás, miközben az összes többi étel mennyisége és minősége megfelel a fogyásnak
2021. márc. 6. 10:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Az is segíthet, ha figyeled a makrókat, és szigorúan öt étkezést tartassz.

Ha egyszerre eszel sokat, utána a gyomrod üresebbnek fog érződni.

Igenis tessék uzsonnázni és tízóraizni. Pl egy kis friss gyümölcsöt, vagy joghurtot korpával, esetleg mozzarella egy kis paradicsommal? Vagy akár pár szem dió, smoothie, süti edzés után.

Így sosem leszel farkaséhes, de igazán túlenni se fogsz.

Ne csak a mérleg adja az egyetlen célt. Tűzz ki pl súlyzókat, mondjuk hogy szeretnél 6 kilós kettlebellel edzeni, vagy 30 percet megállás nélkül kocogni.

A mérleg csalóka, de tuti nem hízol egy nap alatt 4 kilót. Menzesz, székrekedés, vízsúly megtévesztő eredményeket ad.

Szóval én max 2 hetente egyszer állnék rá, miheztartás végett.

2021. márc. 6. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyokurazni kell hanem eletmodot valtani es nem visszaállni a regire. Kulonben ugyis visszaszeded. Valszeg azert ehezel mert rossz az etrend.
2021. márc. 7. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16ossal teljesen egyetértek
2021. márc. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!