Mit tegyek hogy tovább tudjam csinálni? Sose lehetek szép vékony/elégedett az alakommal?
Főképp az étvágyam lehet a gond. Diéta alatt úgy fekszek le aludni, (pedig vacsorázok rendesen plusz napközbeni is rendesen eszek), hogy este az éhségtől felébredek és sonkákkal álmodok:D viccen kívül tényleg így van. Nem tudom hogy valami vitaminhiány lehet, vagy mitől van ez a nagy megnövekedett étvágy..
Tegnap már nem bírtam, és egy nagy csalónapot tartottam. De annyira jól esett, végre jól tudtam aludni!! Plusz előtte nagyon pocsékul éreztem magamat, szinte betegnek, és azóta sokkal jobb.. Nem értem. Csak hát így rendesen mennek fel a kilók is:(
Az is segíthet, ha figyeled a makrókat, és szigorúan öt étkezést tartassz.
Ha egyszerre eszel sokat, utána a gyomrod üresebbnek fog érződni.
Igenis tessék uzsonnázni és tízóraizni. Pl egy kis friss gyümölcsöt, vagy joghurtot korpával, esetleg mozzarella egy kis paradicsommal? Vagy akár pár szem dió, smoothie, süti edzés után.
Így sosem leszel farkaséhes, de igazán túlenni se fogsz.
Ne csak a mérleg adja az egyetlen célt. Tűzz ki pl súlyzókat, mondjuk hogy szeretnél 6 kilós kettlebellel edzeni, vagy 30 percet megállás nélkül kocogni.
A mérleg csalóka, de tuti nem hízol egy nap alatt 4 kilót. Menzesz, székrekedés, vízsúly megtévesztő eredményeket ad.
Szóval én max 2 hetente egyszer állnék rá, miheztartás végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!