Valaki tud segíteni?
Akármit csinálok nem tudok lefogyni,hiába mozogtam, hiába nem ettem rendesen nem fogytam vagy csak pár kilót:(. 70 kg vagyok és szeretnék 60 kg lenni, ez az álmom. Ez a 2010-s évem eddig a fogyókúráról szólt.De most csalódott vagyok,úgy érzem hogy hiába való volt...Valaki tud mondani olyan hatásos diétát,fogyasztószert vagy v bármit amitől megszabadulhatok a kilóimtól?egy kis lelki fröccs sem ártana...tudom h nem ide tartozik..csak gondjaim voltak/vannak...köszönöm előre is.
17/L
Fogadd meg az elottem h.szolo tanacsait, es ha nemis 45perc, de a napi 15-20 perc mozgas legyen meg, nagyon fontos! Mindig olyan mozgast valassz, amit szivesen es orommel vegzel, mertha kenyszerbol csinalod, ugy csak artassz Onmagadnak lelkileg, ami aztan kihat a testre.
Torna lehet, ugrokotel, erobic, futas, bicikli, uszas stb.
Ehgyomorra igyal zoldseg vagy gyumolcs levet, de a zoldseg lenne az igazi, hogy mivel fogyni szeretnel. De lehet a reggeli le: s.repa+zeller /3/4 s.repa,1/4 zeller/
vagy szolo le, 2-3 dl. frissen preselt le legyen.
Ezek a levek tisztitanak es elosegitik a ktoszovetek epuleset, s ellatjak a szervezetet vitaminnal es asvanyi anyagokkal.
Ebed elott szinten kellene 1 pohar zoldseglet inni, azert
jobb a zoldsegle, mivel Te celod a fogyas. A szolot viszont lehet, mert van tisztito hatasa.
Nos ebed elott 1/2 oraval a le, aztan johet az etkezes.
Tehat ily modon kell megvaltoztatni az etkezesi szokasaidat, es meglatod, hogy hatasos lesz.
Ha netan meg segithetek, nagyon szivesen.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!