Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Akármit csinálok nem tudok lefogyni,hiába mozogtam, hiába nem ettem rendesen nem fogytam vagy csak pár kilót:(. 70 kg vagyok és szeretnék 60 kg lenni, ez az álmom. Ez a 2010-s évem eddig a fogyókúráról szólt.De most csalódott vagyok,úgy érzem hogy hiába való volt...Valaki tud mondani olyan hatásos diétát,fogyasztószert vagy v bármit amitől megszabadulhatok a kilóimtól?egy kis lelki fröccs sem ártana...tudom h nem ide tartozik..csak gondjaim voltak/vannak...köszönöm előre is.

17/L

2010. aug. 24. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
A válasz: nem volt jó a diétád. Azért nem fogytál mert helytelenül volt összeválogatva. Hidd el, ha rendesen összeírnád, és ténylegesen számolnád a kalóriát megspékelve egy kis mozgással varázsütésszerűen menne le az a 10kg. Olvass egy kicsit: [link]
2010. aug. 24. 10:11
 2/5 anonim válasza:
Csinálj heti programot. Azzal hogy mit eszel reggelire, ebédre, uzsonnára, vacsorára, és hogy mikor mész sportolni.(naponta min. 45perc) És nem úgy fogsz fogyni hogy semmit nem eszel hanem hogy egészségesen étkezel. Keress interneten egészséges reggeli, ebéd ,... recepteket. A sportolás intenzív legyen, menj el futni, még nyár van menj úszni, bicikli , felülés...A napközben nasinak jó a szőlő, alma, dinnye...
2010. aug. 24. 10:15
 3/5 anonim válasza:
egy nap csak egyszer egyél ,tuti módszer , pár hónap alatt 5 kilót fogytam , igaz nekem hízni kéne
2010. aug. 24. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogadd meg az elottem h.szolo tanacsait, es ha nemis 45perc, de a napi 15-20 perc mozgas legyen meg, nagyon fontos! Mindig olyan mozgast valassz, amit szivesen es orommel vegzel, mertha kenyszerbol csinalod, ugy csak artassz Onmagadnak lelkileg, ami aztan kihat a testre.

Torna lehet, ugrokotel, erobic, futas, bicikli, uszas stb.

Ehgyomorra igyal zoldseg vagy gyumolcs levet, de a zoldseg lenne az igazi, hogy mivel fogyni szeretnel. De lehet a reggeli le: s.repa+zeller /3/4 s.repa,1/4 zeller/

vagy szolo le, 2-3 dl. frissen preselt le legyen.

Ezek a levek tisztitanak es elosegitik a ktoszovetek epuleset, s ellatjak a szervezetet vitaminnal es asvanyi anyagokkal.

Ebed elott szinten kellene 1 pohar zoldseglet inni, azert

jobb a zoldsegle, mivel Te celod a fogyas. A szolot viszont lehet, mert van tisztito hatasa.

Nos ebed elott 1/2 oraval a le, aztan johet az etkezes.

Tehat ily modon kell megvaltoztatni az etkezesi szokasaidat, es meglatod, hogy hatasos lesz.

Ha netan meg segithetek, nagyon szivesen.

Sok sikert!

2010. aug. 24. 10:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsokat:)
2010. aug. 24. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!