Lehetséges hogy nem szembetűnő a fogyásom?
Biztos, hogy latszik, nem 2-3 kilorol van szo. Maximum lehet, hogy feltekenyek a fogyasodra, aztan ennyit kepesek kinyogni, vagy nem tudom :D
Nincs magadrol elotte-utana kep? Csak mert ott tuti te is latnad a valtozast :)
Ha észreveszik akkor sem biztos hogy mondják.
Vagy irigységből, vagy szimplán tapintatos, nem érzi szükségét, hogy mindenáron hangot adjon az észrevételeinek ( én személy szerint ezt értékelem a legjobban), vagy nem akar megbántani azzal hogy sokat fogytál, hiszen előtte túlsúlyos voltál, és ez sok túlsúyos, elhízott embernek szar érzés. Hiába fogyott le
Nekem nagyon sok feleslegem volt, -60-70 kg körül jártam, mikor ketten kérdeztek rá, hogy rákos vagyok- e mert fogytam. Sokáig ugyanazokat a cuccokat hordtam, ezért nem volt annyira szembetűnő másoknak -30-40 kg sem.
Most -88 kilónál járok, és vannak akik 2+ éve nem láttak, na, hát el is mennek mellettem az utcán, mert nem ismernek fel. A vékony/ normál testsúlyú barátaim, sorra gratulálnak, kíváncsiak, érdeklődnek hogy csináltam. Olyan is van aki négyszemközt utólag elmondta, hogy régóta észrevette, de nem akarta szóvá tenni mert nem tudta mi az oka a változásnak ( betegség vagy tudatos életmódváltás), és nem akart megbántani. De még mindig van 1-2 olyan munkatársam akik meg se szólalnak semmilyen formában ( ők hasonlóan elhízottak mint én voltam), gyanítom, hogy részükről már szimpla irigységről van szó.
Egyébként én nem vágytam erre egyáltalán, szándékosan hordtam sokáig ugyanazokat a ruhákat, hiába lógtak. Nem szeretem ha külsőmmel foglalkoznak mások. Remélem hamarosan megunják és elengedik hogy külsőre megváltoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!