Hogyan fogyókúrázzak?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves lány vagyok és szeretnék fogyni pár kilót, de nem tudom hogyan csináljam. 162 cm és 52 kg vagyok. Lehet hogy ez nem tűnik soknak de csalnak a számok, aránytalanul oszlik el rajtam a súly. Főleg a combom és a fenekem nagy de a hasam is kicsit de az nem vészes. Mit és mennyit szabad enni, hogy fogyjak? Milyen mozgást végezzek? Lehetőleg olyat, amit itthon is lehet.(Nem futhatok a térdem miatt, úgyhogy azt ne írjátok.)2010. aug. 23. 21:42
1/6 A kérdező kommentje:
Leírnátok a napi étrendeteket és hogy milyen módszerrel fogytok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 23. 21:44
2/6 anonim válasza:
N.E. F.O.G.Y.Ó.K.Ú.R.Á.Z.Z.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biciklizzél.. nekem is szr a térdem mégis képes vagyok ennyire.. mindenféle hülye étrend nélkül a nyár alatt lement 6kg. lustasággal max izmot vesztesz..
3/6 anonim válasza:
szia!:)én 165cm és 49kg vagyok.tudom nem sok,de izmos vagyok.ha a térded nem bírja a futást,akkor ússzál!vagy sétálj!:) a lényeg,h minden napra iktass be min.1óra mozgást.én vegán vagyok,tehát kb ebből állt a napom:reggelire dinnye,ebédre lencse répával,du.csináltam egy almás-répás gyümölcslevet,aztán később ettem 2almát.és elég volt.hozzátenném,h nem kis adagokat ettem,de ettől nem igazán lehet hízni...fogyni biztos,ha mozogsz is.és még sok vizet ittam:)az nagyon fontos.de gondolom te eszel húst,szóval ha akarod ezt még egészítsd ki sovány húsokkal,hallal,csirkével..ja az édességek,nasik meg kizárva,ha megéhezel,szeintem az a legjobb ha készítesz gyorsan gyümölcscentrifugával 1 friss gyümölcslevet...:D hmm...de innék:D:P
5/6 anonim válasza:
szia ! én 16 éves éves vagyok 169 centivel 55kilóval viszont hasonló comb fenék problémával. a térdem nekem is gázos így énse futhatok sokat, de a biciklizés hidd el nagyon jót tesz , főleg a comboknak. nem kell megerölteni viszont magad, minden du. egy óra tekerés is csodára képes, hívj ki barátokat, barátnőket és máris vidámabban telik a dolog. én ugyan ezt teszem, és nekem bevált.;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megfogadom a tanácsokat :)
2010. aug. 24. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!