Hogyan hízzak vissza mellre?
NINCS HELYI FOGYÁS ÉS NINCS HELYI HÍZÁS. Nem tudom hogyan lehet ennél jobban elmagyarázni hogy felfogjátok, illetve azt sem értem hogy ez miért nem egyértelmű?!
Plasztika!!! Így lehet mellet nagyobbítani!
Gyúrjál mellizomra, én például fekvőtámaszozom. Az egyébként is jó, szép tónusos lesz tőle a vállad meg a felkarod is.
Továbbá a leghasznosabb a fejedben átállni és elengedni azt a tévképzetet, h a nagy mell a szép. A kis mell is tökéletes, és még sokkal kényelmesebb is.
(Egyébként pedig természetesen a mellnövelésre az egyetlen ismert valódi módszer a szilikon implantátum. Nekem is van, arra kell ügyelni, h ne legyen nagy, természetes formájú legyen, ne izom alá rakják, és nagyon jó és gondos sebészt válassz ki. Én lehet h ma már nem csináltatnám meg, mert már rájöttem, h a kicsi mell is szép.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!