A tini lanyaitoknak mit szoktatok csomagolni iskolaban?
Figyelt kérdés
Indulas elott miket szoktak enni? Suliba reggeliznekv csak tizorai?
A 2 db szendvics az sok?
2021. máj. 11. 21:58
21/28 anonim válasza:
En sosem reggeliztem otthon, a suliba legtobbszor 1 db szenyat vittem + fel liter viz vagy udito.
22/28 anonim válasza:
Otthon reggeli, egy szendvics, menzán ebéd.
23/28 anonim válasza:
10 évesen itt se lehetnél kezdjük ott
24/28 anonim válasza:
Nem volt sok pénzünk, szóval csak egy szendvicset. Uborkás vajasat, vajas-fűszersósat, krémsajtosat...
Néha vettünk zsemlét, párizsit.
Gimiben volt benn vízforraló, főztem magamnak teát, kávét.
Aztán volt menza.
De így is rohadt kövér gyerek voltam, szóval sok is volt az a két szelet kenyér...
25/28 anonim válasza:
Reggelire egy túró rudit eszek, kávéval vagy néha zabkását, bár érdekes engem a túró rudi sokkal jobban laktat. Suliba csinálok 2db tk. kenyérből szendvicset, általában sonkával, sajttal. Ha hazaérek akkor ebédelek. Mindig vizet iszok, nem nagyon szeretem az üdítőket. Én mindig magamnak pakolok mert kalóriát számolok (súlytartás) és így a sulis kaja bele van számítva. Persze engem is kínálnak a barátok mindenféle édességgel, szóval kell az akaraterő :), bár hozzáteszem 1-2 kocka csoki vagy keksz nem a világvége.
26/28 anonim válasza:
Az én anyám még általánosban sem készített semmit, középiskolában kaptam pénzt, ott volt a büfé, ettem amit akartam
27/28 anonim válasza:
Mindenki aki lepontozott: nem én fogok sírni ha terhesen jön haza a lányom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!