A tini lanyaitoknak mit szoktatok csomagolni iskolaban?
Figyelt kérdés
Indulas elott miket szoktak enni? Suliba reggeliznekv csak tizorai?
A 2 db szendvics az sok?
2021. máj. 11. 21:58
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem sok 2 db szendvics
2/28 anonim válasza:
Én anno 2 szendvicset vittem magammal. Volt hogy suliba vettem vagy a boltba. Kedv függő volt
3/28 anonim válasza:
Én pl. suliban eszek
Délelőtt péksüti+gyümölcs+ esetleg gyümölcslé/ tej/ csoki
Ebédre rendesebb kaja- főtt étel dobozból- tészta, tofu/sajt+ rizs, zöldség/ tartalmasabb szendvics.
Utána még keksz/ gyümölcs
16/L, magamnak oldom
4/28 anonim válasza:
Magamnak oldom meg a főzést/ pakolást csak elküldte hamarabb, bocsi
5/28 anonim válasza:
Nekünk anyu anno mindíg két szendvicset pakolt,plusz gyümit,vagy joghurtot mellé.
6/28 anonim válasza:
16 vagyok, magamnak pakolok, általában otthon eszem valamit indulás előtt (szendvics/gyümölcs), viszek magammal gyümölcsöt, hosszabb napokra hideg melegszendvicset (xD), zöldséget, korpovitot... Menzás vagyok, ebédre azt eszem, ami van. Nem sok a 2 szendvics, de ez ugye attól függ..
7/28 anonim válasza:
Tinédzseekoromban vittem két szendvicset (ebből az útközben ettem meg az iskola felé, mert otthon nem reggeliztem), meg egy almát vagy ilyesmit. Meg fél liter teát. Ezzel elvoltam, amíg haza nem értem, vagyis délután 3-4 óráig.
8/28 anonim válasza:
Én gimiben otthon mindig reggeliztem (amennyire emlékszem, legtöbbször müzlit), azon kívül egy-két szendvicset vagy péksütit, gyümölcsöt és innivalót vittem.
9/28 anonim válasza:
Én otthon nem reggelizek, a suliban eszem délelőtt, valami kekszet meg kávét/teát. Ebédszünetet egy szendvicset, aztán otthon vavsorára főtt ételt. A suliba magamnak csinálom a kaját, otthon anyukám főz.
16/l
10/28 anonim válasza:
Én 3 óriászsemlét vittem tele sonkaval sajttal paprikaval retejkkel + ásványvíz + az soztayltarsak mindig etettek vmi joval :D pl keksz :D kihuztam meg haza enm ertem. akkor elég volt. Azóta mar a falnk mennék tole nem voltam menzás mert az borzaszto. a konyhas néni izzadsagatol kezdve a fonnyat gazokon át minden volt a menza kajaba nalunk, persze jol elsozta/cukrozta igy nem erzodtek ki ezek az izek. adj neki zsebpenmzt és ah ehes 2 szeny amelett vegyen maganak vmi ta bufeben avgy uljon be etterembe. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!