Mi a véleményetek a diétáról?
Az a baj, hogy képtelen vagyok bármilyen diétát betartani, ahol meg vannak adva a mennyiségek, ugyanis képtelen vagyok sokat enni. Ez az egész napi kajám:
Reggeli: narancs+tea
Tízórai: citromos ásványvíz
Ebéd: paradicsom+csirkemell+tea
Uzsonna: citromos ásványvíz
Vacsora: uborka
Komolyan, ha ennél TÖBBET eszek, hányingem van, fáj a fejem, minden bajom van. :S
Ezt ajánlottam egy barátnőmnek, aki fogyni szeretne. Szerintetek ezzel mennyit tudna fogyni mondjuk 10 nap alatt?
NORMÁLIS válaszokat szeretnénk, a bunkók ne is írjanak!
Előre is köszönjük mindenkinek a segítségét! =)
Arany drága virágszál!
A jóIsten sem tudja meg mondani neked ki, mikor, mennyi idő után mennyit fog fogyni, ha ilyen meg olyan diétát tartasz be...
ez nem diéta, ez agymenés. ez az étrend tök savas, fájni fog a gyomrod/gyomrotok.
a diéta eredetileg GYÓGYÍTÓ táplálkozást jelent. a tiétek nemhogy nem gyógyít, hanem meg is betegít.
első: ennyit a normális válaszról -.-
második: nem hiszem, hogy betegítene, már jóideje így élek, az ég adta világol semmi bajom nincs: se szédülés, se fejfájás... (kivéve frontkor,olyankor szétrobban a fejem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!