Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a diétáról?

Mi a véleményetek a diétáról?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy képtelen vagyok bármilyen diétát betartani, ahol meg vannak adva a mennyiségek, ugyanis képtelen vagyok sokat enni. Ez az egész napi kajám:

Reggeli: narancs+tea

Tízórai: citromos ásványvíz

Ebéd: paradicsom+csirkemell+tea

Uzsonna: citromos ásványvíz

Vacsora: uborka

Komolyan, ha ennél TÖBBET eszek, hányingem van, fáj a fejem, minden bajom van. :S

Ezt ajánlottam egy barátnőmnek, aki fogyni szeretne. Szerintetek ezzel mennyit tudna fogyni mondjuk 10 nap alatt?

NORMÁLIS válaszokat szeretnénk, a bunkók ne is írjanak!

Előre is köszönjük mindenkinek a segítségét! =)

2010. aug. 23. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Arany drága virágszál!

A jóIsten sem tudja meg mondani neked ki, mikor, mennyi idő után mennyit fog fogyni, ha ilyen meg olyan diétát tartasz be...

2010. aug. 23. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:

ez nem diéta, ez agymenés. ez az étrend tök savas, fájni fog a gyomrod/gyomrotok.

a diéta eredetileg GYÓGYÍTÓ táplálkozást jelent. a tiétek nemhogy nem gyógyít, hanem meg is betegít.

2010. aug. 23. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

első: ennyit a normális válaszról -.-

második: nem hiszem, hogy betegítene, már jóideje így élek, az ég adta világol semmi bajom nincs: se szédülés, se fejfájás... (kivéve frontkor,olyankor szétrobban a fejem...)

2010. aug. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!