Változtatnom kell az edzésterven, vagy maradhat?
Üdv.
Több, mint 5 hónapja kezdtem el életmódot váltani. -25kg lement eddig, már csak 5kg-ot szeretnék fogyni.
Mikor elkezdtem nem volt iskola, illetve kollégium sem, emiatt kényelmesen bele tudtam kezdeni.
Jövőhét hétfőtől újra iskola, illetve kollégium.
Jelenleg heti 5x edzek másfél órát ilyen felosztásokban:
Hétfő - Mell/kar
Kedd - Láb/has
Szerda - Mell-kar
Csütörtök - Hát/váll
Péntek - Láb/has
Szombat - Pihenőnap
Vasárnap - Pihenőnap
Szeretném megtartani a heti 5 edzést, viszont arra gondoltam, hogy hétköznap veszek ki 2 pihenőnapot, nem pedig hétvégén. Tehát így nézne ki jövőhét hétfőtől az egész:
Hétfő - Pihenőnap
Kedd - Mell/kar
Szerda - Láb-has
Csütörtök - Pihenőnap
Péntek - Mell/kar
Szombat - Hát/váll
Vasárnap - Láb/has
Maradhat ez a felállás, vagy ez teljesen rossz lenne és cseréljek meg valamit? Teljes edzéstervet nem tervezek cserélni.(mármint a gyakorlatokra értve, hisz eddig 5 hónapja ugyan azt használom és hatásos)
U.i.: Ezek mellett még minden nap járni fogok focizni, szóval a kardióval sem lesz baj.
Miért lenne baj, hogy más a sorrend? A végeredmény számít úgy is.
Én februárban költöztem vissza a koliba (egyetemista vagyok, szakmai gyakorlat miatt), és ugyanígy csináltam. Hét közben van a két pihenőm, és így megvariáltam a napokat, de amúgy maradt ugyanaz. És ugyanúgy fejlődtem tovább, szerintem nyugodtan csináld így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!