Mi a véleményetek az itthoni edzéstervemről? Kéne valamin változtatni?
Amig nem lesz terem,addig itthon akarok edzeni. Egy kis adat: 176cm körül vagyok, 60kg kb. Kalóriákból ahogy néztem kb 2600-at fogok enni,CHból 250g, fehérje 110g körül. Itt az edzéstervemm(sajnos csak egykezes sulyzóim vannak itthon). Szóval:
(Mindenből 4x12-t csinálok)
Hétfő: Mell,Bicepsz(Mell: Tárogatás,áthúzás,Bicepsz: Állva,váltott karral,koncentrált bicepsz)
Kedd:váll tricepsz(tricepsz: nyújtás fejfölött egykezes súlyzóval,Tricepsznyújtás ülve,váll:Arnold-nyomás,vállból nyomás ülve, itt nem találtam mást ami egykezes sulyzoval is vegezhető)
Szerda: Hát(Döntött törzsű evezés kézisúlyzókkal,Egykezes evezés)
Csütörtök : pihenőnap
Péntek: teljes láb(Guggolás kézisúlyzóval,illetve Vádli állva, váltott lábbal,plusz valahogy a combot megoldom)
Ezek mellett minden nap hasazok , hasprés,lábemelés.
Szerintetek jó ez igy? Vagy mit kéne változtatnom?
Inkább mozgásokban gondolkodj, mint izmokban, amúgy is jobb lenne teljesítményorientálttá tenni az edzést. Ehhez a saját testsúlyos edzés tökéletes, és van nagyon sok infó neten, elég ha beírod YouTube-ra, hogy "calisthenics". Ezt persze kiegészítheted súlyzós edzéssel, izolációval.
Láb napon csinálj merevlábas felhúzást. Nem tudom, hogy mennyi súlyod van, valószínűleg elég magas ismétlésre fel kell menni majd, de jobb, mint a semmi.
Otthoni edzés és sehol egy fekvőtámasz variáció,tolódzkodás vagy guggolás?
Nézz körbe youtubeon meg otthoni edzéstervek között mert ez semmire sem elég amit leírtál,ehhez ne igazíts kaját.
Pl.
Mell:széles,normál,szűk fekvőtámasz
Tricepsz:gyémánt fekvő tolódzkodás
Váll:pike push up
Hát:húzodzkodás megoldható v evezés?
Bicepsz:jó a kézisúlyzó
Has:hasprés,plank
Láb:guggolás,kitörés,vádlira pipiskedés
Plusz ezekhez hozzárakod amikhez elég a kézisúlyzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!