Mennyi volt a legnagyobb súlyotok eddig? Ha sikerült fogyni, akkor hány kilót sikerült leadnotok és mennyi idő alatt?
Nálam durván beütött a jojó effektus.
1. Először 2015-ben kezdtem fogyózni, akkor 116 kiló voltam, és onnan mentem le 86 kilóig. Az volt a probléma, hogy elég durva családi tragédia (haláleset) történtek, amik miatt depressziós lettem, és visszaszedtem mind, sőt...
2. Másodjára 2019-ben gyűjtöttem elég erőt hozzá, hogy nekigyürkőzzek, eddigre 128 kiló voltam, és sikeresen le is mentem ismét 100 alá, de megint beütött a krach (lakhatási válság, családon belüli problémák, magány, stb.), és egy évig szinte csak a teljes kilátástalanságban éltem, és ismét visszaestem.
3. Idén tél végén , 117 kilósan kezdtem újra bele a fogyásba, remélhetőleg utoljára. Próbálok a mentális egészségemre is figyelni, és amennyire lehet kiküszöbölni a depresszív hajlamom. Most 104 kiló vagyok, és szeretném megint elérni a 86 kilót. És ezúttal meg is tartani.
Hogy ezekkel a 30 kilós fogyás-hízás ciklusokkal mi maradt még meg a bőröm rugalmasságából, azz csak a jó Isten tudja, majd kiderül. De most ott tartok, hogy igazából nincs semmi vesztenivalóm.
32 éves, 182 centis férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!