Borzasztoan rosszul erzem magam a boromben, egyszeruen ugy erzem en vagyok a legrondabb lany, es a legnagyobb baj, hogy kover vagyok,161 magass es 70 kg, annyira leakarok fogyni, hogy bulemias lettem es nem eszek majdnem semmit egesz nap, mit tegyek?
Nem vagy súlyosan elhízva, 1-2 hónap alatt normális súlyod lehetne egy egészséges személyre szabott diétával és mindennapos testmozgással.
Attól hogy hányatod magad meg nem eszel még nem leszel vékony, csak beteg. Ha ez a célod akkor folytasd, ha nem akkor tegyél azért hogy jól nézz ki.
Ha nem eszel,akkor anorexia áll fenn. Ha kihánynád,amit eszel,akkor lennél bulimiás.
Egyik napról a másikra nem leszel csontsovány,ehhez idő kell.
Először is határozd el magadban,hogy pár hónap alatt csinos leszel! Járj el úszni,futni-ezek nem drágák,könnyen végezhetők és nagyon hasznosak. Ha kicsit többeet is rá tudsz szánni,akkor én egy konditermet/fitnesztermet ajánlok személyi edzővel. (Néhány helyen havi bérlet mellé ingyen jár egy 'edző')
Valamint a szüleid segítségét is kikérheted.
Cukros dolgokat , szénsavas üdítőket mellőzz. Helyettük sok nyers zöldség és gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!