Ilyen alakkal még lehet valaki vonzó, vagy fogyni kellene?
Sajnos magamról nem tudok fotót küldeni technikai okokból.
Ugyanilyen alakom van, mint a színésznőnek, annyi, hogy a mellem nagyobb (70D). De ugyanez a típus, pici poci, husi combok...
Sokan mondták már, hogy pár kg mínusszal szebb lennék, és jobban is érezhetném magam a bőrömben.
Középmagas vagyok (170cm), tehát a magasságom sem nyújt meg annyira, hogy észrevétlenné tegye a pluszt.
A súlyom változó, nyáron 50kg voltam, most 55kg körül lehetek (bár lehet, megint csak 50, mikor utoljára mértem, husibb voltam).
Ha viszont fogynék, menne le a mellemből is az biztos, pedig arra büszke vagyok. Nem ruhaakasztó szeretnék lenni, csak karcsú.
20l
Neked nem fogyásra, hanem egy pszichológusra, de mindenekelőtt egy kiadós fenékberúgásra lenne szükséged!
Elmentek otthonról?
50 kiló RÉMESEN kevés a magasságodhoz!
Csak már a párom is mondta, hogy 5kg lemehetne, az se baj, ha nem lesz mellem, neki jó az A-s is, de lehetne lapos hasam.
(Képet esetleg privibe merek küldeni, de nem bikinis, csak rövidnacis)
Vágd le a fejed (a képről) és rakd ki ide!
De aligha hiszem, hogy kövér lennél, amikor az egészséges alsó határ ALATT vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!