Lehet esélyem ilyen alakkal?
Bocsi de nálam biztos nem lenne esélyed.
Formátlan vagy,és van felesleged bőven.
Nem vagyok felszínes,de nem tudnék vonzódni hozzád..
18/F
Nálam nem, túl sok lenne.
De manapság a legtöbb lány hasonló testalkatú, legalábbis elég sok hasonlót látok.
Ők sincsennek egyedül, neked is van akkor esélyed.
Szerintem mindenkinek más tetszik.
Nem tudom, hány éves vagy, de gondolom fiatalka.
Ezért mozoghatnál, nem feltétlenül azért, hogy vékonyabb legyél, hanem hogy feszesebb legyen a tested, mert az ahogy jönnek az éve, egyre csak rosszabb lesz.
Egyébként jó alakod van, nem a legvékonyabb, de nagyon arányos és ott kerek, ahol kell.
A bugyi-melltartó szörnyű, fix, hogy inkább az ijeszti meg az értékelő fiatalokat.
Ritka arányos homokóra alkatod van. Olyan dögösen fel lehet öltözködni ehhez, hogy az itt fanyalgóknak is fix, hogy csorogna a nyáluk!
Magas derekú, térdig érő A-vonalú szoknya egy V kivágású felsővel, és lábaid előtt a világ.
Amivel viszont simán taszítanád a többséget: ha cicanadrágot, vagy cuppanós csőnadrágot húzol, valami szintén sztreccs csónaknyakú felsővel. Az borzalmasan állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!