1/6 anonim válasza:
A szemedet imádom..a bőröd olyan szép puhának tűnik..nálam azért lenne
2/6 anonim válasza:
Annyira hasonlítasz valakire..de,hogy kire...:D
Szerintem helyes vagy,lenne esélyed. De azt a hajat,ami a 3. képen van,azt gyorsan felejtsd el. Inkább hordd úgy,mint az 1-2.-on,de azok se állnak annyira jól.:)
16L
4/6 anonim válasza:
ha ilyen morcoga-mogorva világfájdalma képet vágsz, akkor nem. Ha kicsit mosolyognál akkor biztos
5/6 anonim válasza:
Ú, igen *.* csak szerintem oldalt is növeszd meg. Lehet rövidebb ugyanúgy, felül meg hoszabb, csak ez a kopaszság nem előnyös :))
6/6 anonim válasza:
Persze, helyes vagy. És idősebbnek is nézel ki, én simán 20nak hittelek volna. A szemöldököddel nem tudom mit csinálsz, de hagyd abba, legalábbis a végét ne szedd ki, mert hülyén néz ki, hogy ilyen rövid. De amúgy jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!