Mennyi volt a legnagyobb súlyotok eddig? Ha sikerült fogyni, akkor hány kilót sikerült leadnotok és mennyi idő alatt?
46 azért elég kevés már. :( Remélem nem lett nagy gond belőle.
Tudom én iszonyat lassan haladok, de engem tényleg nem zavar, mert én nem tudok éhezni, ha éhes vagyok, akkor ennem kell. És a mozgást se vittem túlzásba.
105kg volt a legnagyobb súlyom, és 78kg-ra sikerült lefogynom fél év alatt, de 1-2év alatt visszahíztam 85kg-ra.
Ha fogyni már nem is fogyok, ezt a súlyt már nem akarom átlépni fölfelé.
29F
178cm
76 voltam 158 cm-hez, nő.
10 kg volt a legnagyobb fogyásom, 3 hónap alatt. Aztán sokáig stagnáltam, aztán már nem néztem a mérleget, és mire észbe kaptam, 80% visszajött. Ezt többször is eljátszottam - mert igazából baromira nem érdekel a súlyom, csak a mérleg miatt döntöttem el időnként, hogy fogyjak.
Most 67 vagyok.
Karácsonyig fogyásban voltam, de rendkívül nagy stressz ért, és azóta nem bírok leállni az evésről. Hihetetlen, hogy ennek ellenére szinte nem is híztam azóta. Azért jó lenne már összeszedni magam, mert már zavar. Nem a súlyom, hanem az egészségtelen zabálás. Meg ha így folytatom, megint hízni fogok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!