Mennyi volt a legnagyobb súlyotok eddig? Ha sikerült fogyni, akkor hány kilót sikerült leadnotok és mennyi idő alatt?
Sokat mozgok és szorgalmasan szedek az elejétől kollagént, + lassan is fogyok, így hát sokkal jobb a helyzet, mint amire én számítottam. Itt ott természetesen van némi bőr, nem egy nagy dolog. nyilván nem szép, de engem nem különösebben zavar, és a férjemet sem.
Ruhában nem is látszik+ inkább a bőr mint megint az elhízottság. Emellett már az elején tudtam, hogy ez lesz , és akkor eldöntöttem, hogy ha elértem a 65 kilós álomsúlyt, és eljön az ideje, meg fogom műttetni majd magam:) Szóval ezen sose aggódtam, hogy milyen a bőröm. Az egészségem fontosabb.
Gratulálok neked is! A nasikra figyelni kell. :)
Így van, az egészség fontosabb. Nekem csúnya a bőröm így is, de már nem érdekel. Én nem mozgok sokat sajna, csak sétálni szoktam, jó hosszú sétákat.
Nekem is 115 volt a legnagyobb súlyom, most 105, és 88 a cél. 184 cm férfi vagyok.
A kérdésről a vicc jutott eszembe, amikor a doki kérdi a betegtől:
- Kovács úr, mennyi volt a legnagyobb súlya?
- 120 kiló.
- És a legkisebb?
2 kiló 30 deka.
70 kilóról indultam, 50-re fogytam koplalással aminek egy súlyos evészavar lett a következménye. Így fél év alatt felszaladt 14 kg. Most azon vagyok hogy testileg és mentálisan is újra rendben legyek. Jelenleg 57 kiló vagyok és 49-52 kg a cél 160 cm mellé.
Röviden a koplalás ezt okozza. Az az időszak maga volt a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!