Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség, ez mitől van?

Segítség, ez mitől van?

Figyelt kérdés
Kalóriaszegényen étkezem (napi 1200 kcal-nál nem több), este 6 után nem eszem. (nagyon ritkán becsúszik egy kakaó, de lefekvés előtt három órával tényleg semmi.) Béres A. tornázok heti kétszer-háromszor, és háromszor-négyszer futok kb 40 percet. (=10 km-t körülbelül). 178 cm vagyok, 16 éves. Mindenki vékonynak mondd, nem is nagyon ellenkezem, mindenesetre le szerettem volna dobni néhány kg-t. 62 voltam a nyár elején. Most 64 vagyok. Lehetséges, hogy a hájból átalakult izom miatt nőtt a súlyom két kg-val?! Miért nem megy a fogyózás?
2010. aug. 22. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1 koplalsz

2 így is a sovány oldalon vagy 178cm/64 kg-mal

3 16 ÉVES VAGY!!!! NŐTTÉL!!!! CSAK AZ AGYSEJTJEID DÖGLŐDNEK

2010. aug. 22. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
JA AZT KIHAGYTAM, HOGY AZ IZOM NEHEZEBB, MINT AZONOS TÉRFOGATÚ ZSÍR ÉS MIVEL SPORTOLSZ ...ANYÁM, NORMÁLIS TINIK NINCSENEK MÁR???? CSAK GEBÉSEDNI VÁGYÓK???
2010. aug. 22. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen nyilván épültek az izmaid és azért mutat többet a mérleg de sose a mérleget figyeld hanem a testedet, egyébként sem kéne fogyóznod. Az oké hogy sportolsz de egyél normálisan és ne koplalj.
2010. aug. 22. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

miért, miért vagytok lányok ilyen agyatlanok?? miért koplaltok? mind meddők akartok lenni? marha jó ám ocsmány gebének lenni egy ideig (úgyse tarthatod sokáig, vagy belehalsz vagy normalizálódik a tested) aztán utána szenvedni a következményeitől, de ti túl h*lyék vagytok ezt felmérni?? miért ilyen sületlen szinte az összes mai lány? :S

20/F (aki a formás csajokat szereti, és nagyívben lesz*rom a narancsbőrt, nekem nem egy bombanő kell akit csak mutogathatok de állandóan hisztizik a súlya miatt.. nem érdekel ha nem lapos a hasa egy lánynak, csak legyen jókedéjű és tudjon egy jót enni ha elviszem étterembe!)

2010. aug. 22. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hm utolsó ez tök jó csak kár hogy manapság egyre ritkább az ilyen pasi és sajnos sok csaj hozzájuk alkalmazkodik vagyis az ők elvárásaikhoz
2010. aug. 22. 22:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A zsír nem tud izommá alakulni.Szerintem jó a súlyod a napi

1200kcal meg nagyon karcsú.Hogyan oszlik meg az étrendedben a szénhidrát-fehérje arány?

2010. aug. 23. 00:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gebe. Persze, nehéz elhinni, de nem. Szerintem tök normális alakom van, mindössze a hasamon és a derekamon van egy kis háj.

Az étrendemben sok a hús. Cukrot mellőzöm, tejtermékeket csak kis mennyiségben, ugyanúgy mint a kenyeret. Zöldséget, gyümölcsöt pedig hát... lehetne többet is

2010. aug. 23. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor emeld meg a fehérjét napi 2g/tskg-ra,a szénhidrátot meg csökkents tovább 1g/tskg.Így egészséges és biztosan megindítja a fogyást.A 6 után nem evést,meg módosítsd lefekvés előtt 2 órára.Gondolom nem este 8-kor fekszel le aludni.
2010. aug. 23. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Megfogadom. :)
2010. aug. 23. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!