Segítség, ez mitől van?
1 koplalsz
2 így is a sovány oldalon vagy 178cm/64 kg-mal
3 16 ÉVES VAGY!!!! NŐTTÉL!!!! CSAK AZ AGYSEJTJEID DÖGLŐDNEK
miért, miért vagytok lányok ilyen agyatlanok?? miért koplaltok? mind meddők akartok lenni? marha jó ám ocsmány gebének lenni egy ideig (úgyse tarthatod sokáig, vagy belehalsz vagy normalizálódik a tested) aztán utána szenvedni a következményeitől, de ti túl h*lyék vagytok ezt felmérni?? miért ilyen sületlen szinte az összes mai lány? :S
20/F (aki a formás csajokat szereti, és nagyívben lesz*rom a narancsbőrt, nekem nem egy bombanő kell akit csak mutogathatok de állandóan hisztizik a súlya miatt.. nem érdekel ha nem lapos a hasa egy lánynak, csak legyen jókedéjű és tudjon egy jót enni ha elviszem étterembe!)
A zsír nem tud izommá alakulni.Szerintem jó a súlyod a napi
1200kcal meg nagyon karcsú.Hogyan oszlik meg az étrendedben a szénhidrát-fehérje arány?
Nem vagyok gebe. Persze, nehéz elhinni, de nem. Szerintem tök normális alakom van, mindössze a hasamon és a derekamon van egy kis háj.
Az étrendemben sok a hús. Cukrot mellőzöm, tejtermékeket csak kis mennyiségben, ugyanúgy mint a kenyeret. Zöldséget, gyümölcsöt pedig hát... lehetne többet is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!