1/10 anonim válasza:
Thinspo (thinspiration) videók a YouTube-on.
2/10 anonim válasza:
Pl. egy gyönyörű ruha, egy számmal kisebb méretben... :)))
3/10 anonim válasza:
Hát, nekem elég szokott lenni, ha belenézek a tükörbe, és eltűnődök azon, hogy létezik-e olyan ember a világon, aki egy ilyen testet vonzónak találna :( Olyankor egyből visszateszem a csokit a szekrénybe.
Más kérdés, hogy 10 perc múlva bánatomban mégis megeszem, de ez nem a helyes eljárás.
5/10 anonim válasza:
Nem vagy kiváncsi, mire képes a tested, ha erősebb és fittebb? Én nagyon kiváncsi voltam.
6/10 anonim válasza:
Egészség, könnyebb , jobb élet. Nekem ez már elég motivàló volt, mivel beteg lettem fájdalmaim voltak.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
"Hát, nekem elég szokott lenni, ha belenézek a tükörbe, és eltűnődök azon, hogy létezik-e olyan ember a világon, aki egy ilyen testet vonzónak találna :( " Hidd el, hogy minden testet vonzónak talál valaki. Legfeljebb a 200 kilósat kevesebben találják annak, mint az 50 kilósat. Meg van egy csomó elmebeteg is, azokkal meg nem kell foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!