Én most jöttem rá h a kérdés alá nem irtam ki amit akartam.
Tehát hogy álljam meg h ne egyek semmit? Kérdés utáni részbe peddig " Hamar le akarok fogyni és elķezdtem napi 2 órát kardiózni viszont ezzel az a baj hogy ha megvan a napi minimum 5 etkezes kis adagba is este vagy délután rám tör a farkas éhség amivel nem tudok mit kezdeni és igy egyhelybe szaladgálok ezzel...
Mert napi 2 l vizet simmán megiszok az extrudált kenyértől meg hányni birok olyan rossz. Vitaminokat meg viszek be es változatosan eszek
Hal, tojas főzve ilyenek csirke mell
Gyumolcs zoldseg de hiaba edzem ha csak a sulyom tartom.. réggen 4 evvel ezelott 3 honap alatt leadtam 40 kilot es most vagyok 65 es akkor nem ereztem ennyire ehesnek magam mivel otthon is vagyok null 24 a dikitalis oktatas miatt
Vérvétel ELŐTT ne egyél semmit, mert megmásítja az értékeket (ha erről van szó). A cukorszintet tutira, hogy más dolgokat is módosít-e az evés, azt nem tudom, mondjuk egy 10 tojásos rántotta a koleszterinszintedet (HDL, LDL) tuti.
Minden más esetben kell enni, a mondás szerint reggelizz, akár egy király(reggel mindent, nyugodtan, tényleg), ebédelj, mint egy polgár (már kevesebbet, és lehetőleg ez melegétel legyen), és vacsorázz, mint egy koldus (nagyon keveset, hogy lefekvőre ne terheld meg a szervezetedet.)
Mondjuk nem ilyen COVID-os, koronavírusos időben, de boldog békeidőkben NÉHA, ALKALMASINT, ESETILEG ezt persze fel lehet rúgni (ha az embernek munkavacsorája van, vagy valakivel alkalmasint találkozol), de a rendszeresség tekintetében a hétköznapokban ezt az elvet érdemes követni, betartani, ehhez érdemes alkalmazkodni, tartani magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!