Most is ha kimegyek a konyhába, ott van a palacsinta meg egy teli üveg nutella, és nem ehetek belőle :,(. Fogyni szeretnék elsősorban. Ma edzettem hátra, tricepszre és bicepszre súlyzókkal, aztán tekertem még 12km-t a szobabicajon. Ettem egy répát, 2 tányér zöldséges csirkemelles levest, meg egy picike rizseshúst. Számolgatni nem akarom a kalóriákat, nem akarok a mérlegeléssel bajlódni, inkább most azt a technikát alkalmazom, hogy a lehető legkevesebbet egyek, illetve főleg zöldségeket. Viszont ilyenkor amikor látom, hogy itt van kint a konyhában az isteni palacsinta...megőrülök. Ti hogyan fogjátok vissza magatokat?
2021. jan. 2. 18:22
1/8 anonim válasza:
Meg sem veszem a Nutellát, meg meg sem főzöm, sütöm a hízlaló kaját.
2021. jan. 2. 18:27
2/8 A kérdező kommentje:
Igen persze ez a legjobb megoldás, de én még a szüleimnél élek.
2021. jan. 2. 18:30
3/8 anonim válasza:
Keveset ettél, persze, hogy jobban sóvárogsz így.
2021. jan. 2. 19:01
4/8 anonim válasza:
biztos, hogy kell fogynod?
2021. jan. 2. 19:02
5/8 anonim válasza:
Így nem könnyű. Ha éhes vagy, először is egyél valami mást. Jóllakottan könnyebb megállni, vagy kivételesen 1-2 darabot megenni és ott vége.
Én ilyen esetben, ha már rég nem ettem palacsintát és belefér a keretembe, valószínűleg ennék belőle valamilyen más töltelékkel (pl. reszelt alma, darált dió vagy mák eritrittel).
2021. jan. 2. 19:04
6/8 A kérdező kommentje:
170 cm és 72kg vagyok, ami alapvetőleg nem lenne baj, viszont a hasamon nagyon nagy zsírréteg van sajnos. Sörhasam van és nagyon nem szeretem.
2021. jan. 2. 19:29
7/8 anonim válasza:
Hat nagyon kell akarni h menjen. Es ha latod a fejlodest az bemotival. Plusz ha atesel a holtponton akk mar konyebb.Kerd meg a csaladod h legyenek tekintettel rad es ne lathato helyre tegyek ha nincs onuralmad. Egyel neha cukormentes deszertet az csillapitja kicsit.
2021. jan. 3. 10:00
8/8 anonim válasza:
Rajtam 8 kiló felesleg van. Elég vékony voltam, szépen eloszlik, a párom szerint semmit nem kell leadnom de engem nagyon zavar. Próbálkozom a diétával de néha átlendülök és egy szelet sütitől vagy csokitól képes beindulni a falási roham :/ nem tudom megállni...próbálom bepótolni ami kimaradt a diéta miatt. Szörnyű :/
Legjobb ha nem is látok édességet.
Annyian tudják tartania diétát. Nehogy már pont nekem ne menjen. Így állj hozzá és kerüld a cukros kajákat és vásárlásnál a csoki sort.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!