Diéta közben hogy álljam meg, hogy ne nassoljak?
Figyelt kérdés
Borzasztóan szenvedek, de mindig meg tudom állni, hogy ne egyek, de csak az adott kajára tudok olyankor gondolni. Mi lehet megoldás?2020. ápr. 19. 22:02
1/12 anonim válasza:
Egyél salátát, gyümölcsöt, magvakat
3/12 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha valaki a környezetemben mondjuk csokit eszik és én is nagyon megkívánom? Akkor hogy felejtsem el?
2020. ápr. 19. 22:18
4/12 anonim válasza:
Én ültem végig "bulit" egész napos böjtöléssel, hogy semmit nem ettem és ittam. (nem éhezés, hanem böjtölés).
Nem volt annyira nehéz, mint gondoltam volna. Ha nagyon nassolni vágysz, igyál először egy kis vizet, vagy sós vizet.
5/12 anonim válasza:
Tereled el a figyelmed olyasmivel, aminek semmi köze a kajához. Valami kellemes tevékenység legyen, építő hobbi, lehetőleg mozgás is.
Ha mások csokit esznek melletted, akkor gondolj arra, hogy egészségtelen és hizlal. Légy büszke magadra, hogy te nem eszed. Egy-két kocka csoki egyébként belefér a fogyókúrába, talán kevésbé sóvárognál, ha néha tervezetten, mértékkel megengednéd magadnak.
6/12 anonim válasza:
Tipp: szerezz be 70+%-os étcsokit, abból nyugodtan ehetsz egy-két kockát. Mértékkel fogyasztva kifejezetten egészséges.
7/12 anonim válasza:
Dettó, olyankor én is borzasztóan szenvedek és csak az adott csokira/nasira tudok gondolni, és nekem sajnos nem szokott sikerülni megállni egy idő után. Te hogy csinalod, hogy megállod?
8/12 anonim válasza:
Az étcsokis tippel egyetértek! :) Annyira nem szeretem, de amikor engem is elkapott a nassolhatnék, akkor 1-2 kocka elég volt belőle hogy csillapítsa. Egyébként ha van olyan zöldség vagy gyümölcs amit szeretsz, akkor azok is jók. Én a répát karikáztam fel, és azt nassoltam pl. :D
9/12 A kérdező kommentje:
De jó ötletek, köszi! Eddig úgy sikerült megállni, hogy folyamatosan azt mantráztam magamnak, hogy hiába az edzés ha napközben visszaeszem a kalóriákat.
2020. ápr. 19. 23:08
10/12 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig azon szoktam elgondolkodni, vajon mi van abban az ételben, amire nekem szükségem lehet (van-e egyáltalán valami hasznos tápanyag benne), és azt milyen egészségesebb alternatívából tudnám bevinni. Pl. régen imádtam a Milka csokit, most már étcsokit eszem helyette (1 kocka elég is naponta), így nem hiányzik, sőt már émelyítően cukrosnak érzem, ha nagy ritkán belekóstolok. De ugyanilyen jó lehet egy (nem cukros) házi kakaó, csokikrém, zabkása kakaóporral. Keress egészségesebb alternatívákat, amik beleférnek az étrendedbe és finomak. Nem a nasizással van a gond, hanem az üres kalóriákkal, főleg, ha rendszeresen és sokat eszel ezekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!