Hogyan segít a fogyókúrában a zöld tea,meghívás után változtat valamit az emésztés menetén?
1200-1500 cal mindenképpen szükséges a szervezetnek a testi funkciók ellàtàsàhoz, szív, légzés, emésztés. Ha ennél kevesebbet viszel be a test zsírszővetéből nyeri a minimális energiát az alapfunkciókhoz. Egy jó elhízott ember, akàr 2-3 hónapig is kihúzza alacsony cal bevitellel pl. Éhínség idején. Egz àtlag testű, némi zsírt és az izmait emésztené fel.
Az étel energia, mondjuk eszel naponta 2000-2500 cal-t, de az életmód miatt ez az energia nem kerül felhasználásra, sporttevékenység,fizikai munka hiànya miatt. Akkor ez az energia zsírként elraktàrózódik a nehezebb időkre, amikor éhezés van.
"ne zsírként,hanem energiaként hasznosítsa,de akkor tévedtem."
Ilyen varázslatot nem tud a zöld tea, azt garantálom. Valószínűleg ez csak egy nagyon kis része volt a történetnek és zöld tea nélkül is lefogytál volna. Ha minden étkezésnél, még vacsoránál is ittál, akkor nem volt túl sok a koffein? Én egy esti zöld teától is egész éjjel fenn vagyok.
Sehogy. Vagyis de, csak nem lényeges mértékben. A 37 kg-ból vagy 37 grammot is emiatt adhattál le.
A zöld tea legfőbb hatóanyaga a koffein. Emeli a pulzus számot, a mozgás közben elégetett kilókat.... csak éppen nem számottevő mértékben. A valós hatás sokkal inkább az volt, hogy figyeltél a folyadékbevitelre és ittál evés előtt, amitől kevesebbet ettél. Ihattál volna sima vizet is, csak arra nem figyeltél volna oda annyira, mint a teára, mert elhitted, hogy az majd fogyaszt, így akkor is ittad, ha nem voltál szomjas.
Sehogy, méregtelenítésre meg ott a májad.
Az, hogy pl megf.sat nem egyenlő a méregtelenítéssel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!