Every other day diet. Nektek bevált?
Jobban szeretem a hasonló napokat, de gondoltam már rá, hogy pl. minden második nap számolok és szigorúbban eszem (de leginkább egyszerűbben, a számolás miatt ez előnyös, de könnyebb is így deficitben maradnom) :) De a laza napokra is lesz megszorítás, ha be tudom tartani.
Az fontos számomra, hogy ne legyen brutálisan eltérő a kétféle nap, az nyilván nem túl szerencsés az emberek többségének...
Te hogyan csináltad?
#2 Ez egy elég jó alternatíva :)
Én úgy csináltam, hogy a nem éves napokon megvontam mindenféle kenyeret,húst sem igazán ettem, kb. 500-600 kalória körül ettem, a másik nap mindent ami jól esett.
Igazából nem tartottam sokáig, majdnem 2 hétig, és semmi bajom nem volt vele azon kívül, hogy az emésztésem megőrült tőle teljesen... viszont én úgy gondolom a sikeres fogyás érdekében ezt hosszabb távon kellene csinálni. Nekem viszont annyit nem ér a dolog, hogy utána ne tudjak rendesen a fürdőbe költözni egy kis időre, ha értitek ;)
Zita videójában semmit nem hallottam az emésztéséről, talán nála ez nem is volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!