Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem olyan diétáka...

Mondanátok nekem olyan diétákat ami nektek bevált?

Figyelt kérdés
Előre is köszi

2018. ápr. 2. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit szólnál mondjuk az egészséges táplálkozás és sport kombinációhoz? Az ilyen 1-2 hetes tojás, meg 90 napos diéták sehova nem vezetnek.
2018. ápr. 2. 10:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltál
2018. ápr. 2. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amik elősegítHETk a fogyást, de alapvetően az a jó, amit az első írt: életmódváltás, azaz tudatos táplálkozás+sport.
2018. ápr. 2. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ami nekem beválik, az a legtöbb embernek extrém durva s talán egészségtelen is, de nekem másoké lenne kibírhatatlan.

Azért pár elemet ajánlhatok: szénhidrátcsökkentés, mozgás, az ételmennyiség megfelelő elosztása, a saját laktató ételeid használata s persze némi elszántság, kemény elhatározás (ha élvezetes a diéta, akkor is kellhet). Az ételmennyiség jó elosztása. Saját magadat vedd figyelembe, mások fogyókúrás elveivel simán szembemehetsz, ha kell, én ezt teszem, mert másnak nem lenne értelme. Szinte minden fogyis szabályt felrúgok, általában alaposan. Van, akinek jók, van, akinek nem.

Életmódváltás, ez alap.

2018. ápr. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!