Tudnátok nekem mondani bevált diétákat illetve ötleteket hogyan tudnék lefogyni?! 168cm vagyok és 70kg 14/L
A 90 napos diéta nekem nagyon jól bevált, nem káros, mert semmitől nem vonja meg a szervezeted, és hatásos is :)
De ez mellett sportolj sokat, Naponta, vagy esetleg másnaponta fuss, ússz, vagy esetleg járhatsz edzőterembe, de ha ráérsz, csinálhatod mindet is, persze mértékkel. :)
A sportolásnál futáshoz csinálhatsz magadnak citromos vizet, vagy ihatsz zöld teát, mert ezek segítik a zsírégetést :)
Remélem tudtam segíteni :)
#1: Ja, voltaképpen fehérje minek is a testnek rendszeresen. Inkább együk az egyetlen nem esszenciális makrotápanyagot szinte mindennap...
Sok éve tudok a 90 naposról s máig elképeszt, hogy hogyan nem golyózták még ki a létezésből, annyira beteg ötlet. Ráadásul nincs zsírnap, pedig annak még értelme is lenne, csak egyeseknél ez átmenne böjtbe. Ahogy van, aki a szénhidrátot nem bírja nagy mennyiségben.
No, ezzel összhangban a szénhidrátcsökkentést ajánlom, kérdező, persze lehet máshogyan is, csináld úgy, ahogy Neked jólesik és működik. Jó az életmódváltás, a rendszeres étkezés, mindennapi fehérjebevitel, szükség van legalább minimális mennyiségű zsírra is (napi 30-40g?). A fehérjéből macerás és nem jó a sok, így a fő energiaforrásod szénhidrát vagy zsír legyen, hogy milyen arányban, azt mindenki döntse el, tapasztalja ki maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!