Rossz emésztés miatt nagyon nehéz a fogyókúra. Valaki valami tanácsot tud adni?
És nem lett jobb az emésztésed, ahogy oda kezdtél figyelni az étkezésre?
Vagy pont most lett rossz?
Akkor nem ettől nehéz a fogyókúra, mert mindig is rossz volt.
Egyébként konkrétan miben nyilvánul ez meg?
Nem mindegy, hogy hasmenésed van (talán valami étel érzékenység) vagy szorulásod (talán túl kevés folyadék és rost). Vagy bármi más.
Lehet, hogy még most is össze-vissza eszel. Pl. lehet csak csokiból és péksütiből is annyit enni, hogy valaki beférjen a kalóriakeretbe.
Nem mondom, hogy te ezt csinálod, csak azt akartam jelezni, hogy semmi konkrétat nem írtál, így nehéz is segíteni.
Meg mióta eszel máshogy? Lehet, hogy még csak pár napja? Az kevés a változáshoz.
Irány a patika, vesz magnézium szulfid, esetleg megnézium klorid. Két liter ásványvízbe 1..3gramm kimér, naponta egy ilyen flaska lehajt. Felgyorsítja a hasad. Ha nagyon mars van, akkor felezd az adagot és úgy próbáld.
A felgyorsult anyagcsere remek fogyásra is, azonban csak ésszel, mert sok folyadékürítés a sók és vitaminok fokozott kiürülését is okozza egyben, amiket időnként feltétlenül pótolni kell. Egyhetes kúra után egykét hetes szünet minimum szükséges. Közben ha kedved támad, menj le a strandra és ússz egy jót, sétálj nagyokat a friss levegőn, esetleg kocogj, ha megy. Nem kell erőlködni, csak amilyen tempóban és amennyit jólesik. És a csoda megtörténik...
Én reggel felkelés után szoktam citromos vizet inni,nekem az is beindítja, de valaki lenmagolajat is szokott egy kanállal,mert az is segít..
/holnaptól Lidlbe akciós 250ml 650ft/
írhatsz privibe is ha szeretnél ,én is nemrég kezdtem el a fogyókúrát...de az étkezés az nagyon fontos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!