Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan egyek hogy valóban...

Hogyan egyek hogy valóban fogyjak?

Figyelt kérdés

Ha van itt olyan aki 20 kilot vagy tobbet fogyott legyszi segitsen. Hosszu ideje szeretnek lefogyni 20 kilot kellene minimum. Most mar ugy csinaltam hogy minnel kevesebbet egyek , mostanaban csak 1 szer ettem vagy igy hogy utoljara 2 vagy 3 kor. Este nem egyaltalan de meg delutan se , kaloriaban meg 1000 kornyeke volt de egy kilo se ment le. Szoval arra gondoltam annyi helyen irjak hogy egyunk 5 x egy nap. Ez segitene? Es megis miert? Van aki 5 x evett es igy fogyott? Illetve miket ettetek? Mennyi ido.alatt fogytatok pls.help

166 /90 l

2021. ápr. 21. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Facen van egy csoport, intenset a neve, teljesen ingyenes étrend és mozgás. Nagyon sok duci lefogyott tőle. Egy próbát meg ér:)
2021. ápr. 21. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:
18%

#10-nek igaza van!

A ch t nem kell elhagyni vagy minimálisra csökkenteni (bár mindenkinek más fajta táplálkozás válik be, de inkább próbálj egy magasabb 150-160g ch s beállítást először, aztán ha nem válik be csak utána válts ketora vagy hasonló magas zsírbevitelre)

A ch csökkentett kenyeret is felejtsd el, te is van minden sz.rral. Egyél sima teljes kiörlésű kenyeret (de figyelj hogy a tk és sima liszt aránya 60-40 legyen minimum)

A YAZIO jó alkalmazás, én is azt használom, de ne az előre beállított cuccokat használd hanem te állítsd be a napi kalóriamennyiséged és makro felosztást:) úgy jó lesz, mert amúgy megbízható a felvitt ételek szempontjából.

#6 voltam

2021. ápr. 21. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Napi 5x étkezz kb 1400 kalóriát nem kell éhezni. És fokozatosan a mozgást is építsd be az életedbe. Én így csinálom kb egy hónapja, nekem is minimum 20 kg a cél.
2021. ápr. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!