Mennyit kellene ennem?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni kb 10 kilót még. Már fogytam 10-et. És most szeretnék elkezdeni diétázni. De nem tudom , hogy koromhoz és magasságomhoz mennyit kellene ennem egy nap , ahhoz hogy fogyjak. 14\L 165cm\70kg Ja , és ilyen fiatal korban már el lehet kezdeni diétázni?2010. aug. 21. 23:48
21/25 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam:) Most megyek futni , remélem jól sikerül:)
2010. aug. 23. 16:11
22/25 anonim válasza:
Szerintem 10 percet futni és aztan hazamenni hülyeség. Ha csak 10 perc megy, akkor a maradék 30 legyen tempós séta. :) köszönöm
23/25 anonim válasza:
Te jó ég, most nézem, mit írtam az előző válaszom végére. :D jó nagyképűnek tűnhetek, de azt se tudom, hogy került oda az a köszönöm szó. Valahogy nagyon nem figyeltem. Bocsánat! :)
24/25 A kérdező kommentje:
Semmi gond , nem néztelek annak , mert mire megnézte , már a másik válaszod is ott volt. :) De amúgy bemelegítettem , utána 10 percet sétáltam , utána lefutottam azt az edzéstervet , amit írtatok , utána sétáltam 20 percet(elég tempósan) majd kb percet pihentem , utána meg bicikliztem annyit amennyit szoktam.(kb 8-10 km , de az is lehet hogy igazatok van és csak 5-6). Na szoval még a végén annyit bicikliztem:)
2010. aug. 23. 18:38
25/25 A kérdező kommentje:
Ja és holnap megyek lovagolni:)
2010. aug. 23. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!