Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene ennem?

Mennyit kellene ennem?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni kb 10 kilót még. Már fogytam 10-et. És most szeretnék elkezdeni diétázni. De nem tudom , hogy koromhoz és magasságomhoz mennyit kellene ennem egy nap , ahhoz hogy fogyjak. 14\L 165cm\70kg Ja , és ilyen fiatal korban már el lehet kezdeni diétázni?
2010. aug. 21. 23:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Reggel 1 szendvics, ebéd egy tányér kaja, vacsi egy tányér kaja.

Ennél többet nem eszem. 170/53 kiló vagyok.

2010. aug. 21. 23:53
 2/25 anonim válasza:
39%

Hát ez nagyon sok:DDDDD

fogad magad diétára, mondjuk reggel egyél többet és utána egész nap gyümölcsöket egyél, ja és ha akarsz is fogyni akkor minden nap fuss legalább 2 km de ha először nem megy a 2 km akkor 1km, de a lényeg hogy minden nap. A másik otthon lefekvés előtt csinálj hasizomerősítőket minden nap, hosszú kémiai folyamat mire a szervezet elkezdi lebontani a zsírt!

2010. aug. 21. 23:54
 3/25 anonim ***** válasza:
sportolsz valamit?mert az a legfontosabb!!!plusz ne egyél édességeket, cukrokat,ezek élelmiszeripar szemetek.meg péksüti,egyéb sütik is kizárva.fogyassz rengeteg zöldséget és gyümölcsöt,főként sovány húsokat(hal,csirke) párolva(nem zsírba kisütve).és csak vizet igyál,jó sokat(napi 2,5-3l),vagy a citromos víz cukor nélkül még jobb!akkor le fogsz fogyni,a sport mellet,mert az nagyon fontos.így biztosan szép formás leszel:)
2010. aug. 21. 23:58
 4/25 anonim ***** válasza:

Reggeli: tartalmas, bármi lehet - 1 szendvics, rántotta 2 tojásból, stb.

Ebéd: egy tál kaja, amennyi jól esik

Vacsi: 1 kisebb tányér kaja, de az is legyen normális

Ennyi idősen ne koplalj, mert deszka maradsz.

2010. aug. 22. 00:06
 5/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sportolok , vagyis hát most nyáron mondhatjuk hogy igen(dinnyében dolgozok:)) De milyen sportra gondolsz?
2010. aug. 22. 00:10
 6/25 anonim ***** válasza:
bármi,ami egy kicsit is érdekel,jó:) van estleg ilyen? pl.:tánc,úszás,aerobic,futás(egyedül unalmas ezzel csak az a baj),kajakozás,labdajátékok...csomó van:D én táncra járok heti 2szer,plusz 2szer aerobic és,ha semmi sincs aznap,akkor futok kb fél órát az mp3-ammal(úgy nem,olyan uncsi):D és azt hiszem edzett vagyok...szerintem neked is valami ilyesmit kellene:D
2010. aug. 22. 00:18
 7/25 anonim ***** válasza:

[link]

vagy ússz, biciklizz, tornázz

Reggelire egyél a legtöbbet és utána folyamatosan egyre kevesebbet és vacsira egyél a legkevesebbet.

Nyugodtan ehetsz néha édességeket is csak ritkán és mértékkel.

Sok zöldséget is gyümölcsöt egyél, ha napközben megéhezel akkor is egyél valamilyen zöldséget vagy gyümölcsöt pl tízóraira vagy uzsonnára.

Főként fehér húsokat egyél(csirke, hal)

Amúgy ilyen fiatalon is diétázhatsz de persze ésszel és nem az idióta koplalással. Azzal tönkreteszed a szervezeted sőt nem is eredményes hosszú távon.

Amúgy az első 10 kg-ot milyen módszerrel sikerült leadnod?

2010. aug. 22. 00:26
 8/25 anonim ***** válasza:

Ja igen és reggelire ehetsz szendvicset, tojást...

Ebédre ugyan úgy mint eddig leves és valami párolt hús mondjuk párolt zöldséggel, salátával...

Vacsora joghurt, saláta, túró vagy ami ebéd volt de keveset belőle.

Amint mondtam ha napközben megéhezel akkor valami zöldség vagy gyümölcs.

2010. aug. 22. 00:29
 9/25 A kérdező kommentje:
Régebben 4 évig jártam táncra , de abba kellet hagynom a suli miatt , mert nem maradt időm a tanulásra meg mert mire hazaértem már nagyon fáradt voltam.De a futáson gondolkozok , nem azért mert azt esetleg szeretnék , de egy focipálya közelében lakunk:) De egy nap mennyit kellene futnom az eredményhez?
2010. aug. 22. 00:29
 10/25 A kérdező kommentje:
Az első 10 , hát kevesebbet ettem , meg a meleg miatt nem is vagyok\voltam éhes , és hát a munka miatt. De már vége a szezonnak:(
2010. aug. 22. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!