Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -5 kg egy honap alatt?

-5 kg egy honap alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mar 4. Napja 🤣 dietazok, 5 kg szeretnek 30 nap alatt leadni. Szerintetek ha ezeket eszem mozgas nelkul leadhato ennyi ido alatt?

Reggeli 2 tukortojas 2 baconnel uborka paradicsom nagyon nagyon keves olaj

Puffasztott rizs osszesen 4db (2-2 alulra felulre szendvicskent) kicsi sajtkrem felvagott uborka/paprika pici majonez

Neha gyumolcsos tejberizs

Ebed altalaban sult csirkehusok, rizzsel, esetleg neha zoldseg fozelekek

Napkozben egy alma, proteines csoki ha edessegre vagyom vagy! Egy pohar cukros udito

Vacsira altalaban salit eszek, vagy fott tojast, turot ilyesmit paradifsomos konzerves hal

Inni: rossz szokasom hogy energiaitallal kezdek, zero kalorias, de ezt nagyon szeretnem nem hagyom el😅🥊, limonade hol potyivel hol xilittel izesitve, egy pohar zold tea magaban cukor nelkul vagy keves xilittel, egy egy dobozos zero cola😅 egy egy pohar viz, pezsgotablettas viraminokat us kipezsegretek egy piharral egy nap (stevias)

Feherjet kollagent nem iszok, de rendeles alatt egy honapja ittam kura szeruen a kollagent meg a feherjet estenkent kifogytak a raktarkeszletek itthonrol😅

Vitaminok:

D vitamin, omega 3,biotin, cink, multivitamin/vagy magnezium

Lehetseges igy az 5 kilo minusz?

Mivel erdemes kiegeszitenem?

24 eves vagyok, sajnos a koronavirus alatt minimalizalodott a mozgasom igy felszaladt 5-6 kg felesles 😢

Konditerembe csak a masik 5kg szeretnem ott leadni.(azert nem most mert most meg nincs alkalmam elmenni csak majd egy bo honap mulva jutok el konditerembe!)

Koszi a valaszokat!

2021. ápr. 19. 09:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Jól le leszek pontozva az itteni fotelszakértők által, de nem érdekel, te se foglalkozz vele. Ezzel az étrenddel nem fogsz fogyni, főleg nem 5 kilót egy hónap alatt. Bacon? Cukros üdítő? Gyümölcsös tejberizs, ami valószínűleg cukros? Mozgás nélkül? Keresd meg neten a Sárga Kapszulát, és olvasd el. Utána legalább valami minimális fogalmad lesz arról, hogy kell étrendet összeállítani.
2021. ápr. 19. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
5 nem fog menni szerintem. Nekem megy le 4-5 egy hónapban,de 1200 kalórián vagyok cserébe,és nagyobb súllyal indultam. 70-ből nehéz havi 5kg-t.
2021. ápr. 19. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A görkori is jó sport, főleg ha úgy tudsz vele menni, hogy lihegsz a végén. Bicikli dettó. Majdcsak jön a jobb idő... Izomvesztés ellen az erősítés is jó, persze nem lehet vele (főleg otthoni körülmények között) olyan hatékonyan pluszkalóriát égetni. Hogy az étrended mennyire jó, ahhoz elsősorban a makrotápanyag összetételt kell nézni. Ha heti egyszer van a cukros üdítő, az még nem csinál bajt. Lehet úgy egészségesen fogyni, hogy eszel édességet is, a lényeg a mérték.
2021. ápr. 19. 11:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Koszi:) mindenkinek megy a zold.

Nem eletmodot akarok valtoztatni, csak kicsit visszabb venni es par kilot leadni, mert sok volt mar az utóbbi egy evben a nasizgatas meg a rengeteg finomitott szenhidrat, orvos kimutatta a candida tultengest a szervezetemben - erre tanacsolta h amennyire tudom de az lenne a legjobb ha finomitott szenhidratot, meg a cukrot szamuzzem.

Gyogyszert nem szedek ra, par hete iszom a grapefruit magolajat ezerrel.

2021. ápr. 19. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A diétánál először vizet veszít a szervezet ami simán lehet akár 3 kiló is. Így az 5 kiló meglehet de az nem csak "zsír" lesz.
2021. ápr. 19. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!