-5 kg egy honap alatt?
Sziasztok, mar 4. Napja 🤣 dietazok, 5 kg szeretnek 30 nap alatt leadni. Szerintetek ha ezeket eszem mozgas nelkul leadhato ennyi ido alatt?
Reggeli 2 tukortojas 2 baconnel uborka paradicsom nagyon nagyon keves olaj
Puffasztott rizs osszesen 4db (2-2 alulra felulre szendvicskent) kicsi sajtkrem felvagott uborka/paprika pici majonez
Neha gyumolcsos tejberizs
Ebed altalaban sult csirkehusok, rizzsel, esetleg neha zoldseg fozelekek
Napkozben egy alma, proteines csoki ha edessegre vagyom vagy! Egy pohar cukros udito
Vacsira altalaban salit eszek, vagy fott tojast, turot ilyesmit paradifsomos konzerves hal
Inni: rossz szokasom hogy energiaitallal kezdek, zero kalorias, de ezt nagyon szeretnem nem hagyom el😅🥊, limonade hol potyivel hol xilittel izesitve, egy pohar zold tea magaban cukor nelkul vagy keves xilittel, egy egy dobozos zero cola😅 egy egy pohar viz, pezsgotablettas viraminokat us kipezsegretek egy piharral egy nap (stevias)
Feherjet kollagent nem iszok, de rendeles alatt egy honapja ittam kura szeruen a kollagent meg a feherjet estenkent kifogytak a raktarkeszletek itthonrol😅
Vitaminok:
D vitamin, omega 3,biotin, cink, multivitamin/vagy magnezium
Lehetseges igy az 5 kilo minusz?
Mivel erdemes kiegeszitenem?
24 eves vagyok, sajnos a koronavirus alatt minimalizalodott a mozgasom igy felszaladt 5-6 kg felesles 😢
Konditerembe csak a masik 5kg szeretnem ott leadni.(azert nem most mert most meg nincs alkalmam elmenni csak majd egy bo honap mulva jutok el konditerembe!)
Koszi a valaszokat!
Ajj bocsi a helyesirasi hibakert, annyira kapkodtam, hogy sok helyen teljesen ertelmetlennek tunik az egesz....
💙
Koszonom:)
Igen engem nem a sulyom erdekel, pusztan az alakomon latom a tobbletet.
Az alkaton egyebkent sem egy torekeny tipus, sot kell is ram nemu felesleg de ez a +5kg ami zavar engem es a ruhaimat:)
Lett egy kis has, lett egy kis hati haj, lett egy kis combocska, tokacska, a megszokotttol tobb 😅
Sajnos nem vagyok egy nagy futo 🤣 egyszeruen nem szeretek inkabb huzok gorkorit vagy elmegyek bicozni egyet de ebben a hideg szxr idoben azt se lehet :)
Itthon guggolgatok, meg ma hozom haza ezt a huzogatos haspres szeru cuccot... rendeltem egy sulyozott hullahopp karikat is a zsirparnakta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!