Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -5 kg egy honap alatt?

-5 kg egy honap alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mar 4. Napja 🤣 dietazok, 5 kg szeretnek 30 nap alatt leadni. Szerintetek ha ezeket eszem mozgas nelkul leadhato ennyi ido alatt?

Reggeli 2 tukortojas 2 baconnel uborka paradicsom nagyon nagyon keves olaj

Puffasztott rizs osszesen 4db (2-2 alulra felulre szendvicskent) kicsi sajtkrem felvagott uborka/paprika pici majonez

Neha gyumolcsos tejberizs

Ebed altalaban sult csirkehusok, rizzsel, esetleg neha zoldseg fozelekek

Napkozben egy alma, proteines csoki ha edessegre vagyom vagy! Egy pohar cukros udito

Vacsira altalaban salit eszek, vagy fott tojast, turot ilyesmit paradifsomos konzerves hal

Inni: rossz szokasom hogy energiaitallal kezdek, zero kalorias, de ezt nagyon szeretnem nem hagyom el😅🥊, limonade hol potyivel hol xilittel izesitve, egy pohar zold tea magaban cukor nelkul vagy keves xilittel, egy egy dobozos zero cola😅 egy egy pohar viz, pezsgotablettas viraminokat us kipezsegretek egy piharral egy nap (stevias)

Feherjet kollagent nem iszok, de rendeles alatt egy honapja ittam kura szeruen a kollagent meg a feherjet estenkent kifogytak a raktarkeszletek itthonrol😅

Vitaminok:

D vitamin, omega 3,biotin, cink, multivitamin/vagy magnezium

Lehetseges igy az 5 kilo minusz?

Mivel erdemes kiegeszitenem?

24 eves vagyok, sajnos a koronavirus alatt minimalizalodott a mozgasom igy felszaladt 5-6 kg felesles 😢

Konditerembe csak a masik 5kg szeretnem ott leadni.(azert nem most mert most meg nincs alkalmam elmenni csak majd egy bo honap mulva jutok el konditerembe!)

Koszi a valaszokat!

2021. ápr. 19. 09:14
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy napkozben banan, vagy reggeli melle azt is eszek 1dbot
2021. ápr. 19. 09:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Es a puci olaj, dionyi meret ☺️
2021. ápr. 19. 09:18
 3/15 A kérdező kommentje:

Ajj bocsi a helyesirasi hibakert, annyira kapkodtam, hogy sok helyen teljesen ertelmetlennek tunik az egesz....

💙

2021. ápr. 19. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Magasság, súly, nem?
2021. ápr. 19. 09:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de mivel nincs nagy túlsúlyod, szerintem nem egy hónap alatt. És miért mozgás nélkül? Oké, konditerem zárva van, de otthon is lehet mozogni, akár sétálni-futni eljárni.
2021. ápr. 19. 09:31
 6/15 A kérdező kommentje:
170cm, 70kg, 24 eves vagyok es no
2021. ápr. 19. 09:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 120 kg-ról indulsz, akkor simán lemehet ennyi az első hónapban. Ha közel normáls a súlyod, vagy normális és most akarsz kórosan soványra fogyni, akkor nem fog menni. Valahogy kimaradt ez az infó a leírásból, a magasságoddal együtt... Az étrended egészségtelenül kevésnek tűnik, össze kéne számolnod hány kcal meg a makrotápanyag-összetételt is. És ha legalább 160 centi vagy, akkor ne legyen 1500 kcal-nál kevesebb (az ajánlott makrotápanyagbevitelt bármilyen program kiszámolja neked). Gondolom nem a súlyod érdekel igazából, hanem vékony szeretnél lenni (vagy esetleg egészséges). Ha túlságosan sietni próbálsz, akkor nem a zsír, hanem az izmaid fognak lemenni, és kis tömegű hájpacni leszel.
2021. ápr. 19. 09:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A 170cm, 70kg az normális súly, de lehet fogyni belőle, a 65 is normális. Ha nagyon nagy odafigyeléssel, sporttal diétázol, akkor mondjuk 3-4 kg lemehet 4 hét alatt, de csak azért mert a legelején vagy és akkor le szokott menni 1-2 kg víz. Amúgy 2 kg/hó a normális tempó neked. De ehhez sem kell nagyon szűkre venni a diétát. A pontos mennyiségek alapján egy programmal ki kéne számolnod, jó-e amit összeállítottál.
2021. ápr. 19. 09:41
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszonom:)

Igen engem nem a sulyom erdekel, pusztan az alakomon latom a tobbletet.

Az alkaton egyebkent sem egy torekeny tipus, sot kell is ram nemu felesleg de ez a +5kg ami zavar engem es a ruhaimat:)

Lett egy kis has, lett egy kis hati haj, lett egy kis combocska, tokacska, a megszokotttol tobb 😅

2021. ápr. 19. 10:11
 10/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok egy nagy futo 🤣 egyszeruen nem szeretek inkabb huzok gorkorit vagy elmegyek bicozni egyet de ebben a hideg szxr idoben azt se lehet :)

Itthon guggolgatok, meg ma hozom haza ezt a huzogatos haspres szeru cuccot... rendeltem egy sulyozott hullahopp karikat is a zsirparnakta:)

2021. ápr. 19. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!