Milyen módszereket ajánlanátok ahhoz, hogy 3 hónap alatt lefogyjak 3-4 kg-t?
Még nem fogyókúráztam szóval nem tudom hogyan kezdjek neki. 3-4 kg-t szeretnék leadni lehetőleg 3 hónapon belül.
Köszönöm a válaszokat!
3-4 kg nem olyan sok. Heti 3x sportolással, valami értelmes étrenddel simán sikerülni fog. Ha elhagyod a cukros vackokat, üdítőt, csokit, chipset, és mellette sportolsz, sikerülnie kéne.
Persze csinálhatod úgy is ahogy az első írta, hogy számolod a kalóriákat. Ez akkor jó ha nem akarsz lemondani mondjuk a kedvenc süteményedről stb.
Végre valaki aki nem 2 hét alatt szeretné megváltani a világot.
Megnézed kB mennyi a napi kalória szükségleted, abba belekalkulalod még a heti 3 sportolással elégetett kalóriákat, és kihozol egy olyan étrendet a hétre amivel durván hét végére 3500-4000kcal mínuszban jössz ki MAXIMUM. Ez napi - 500kcal deficit ami tartható hosszabb távon, de tarthatsz alacsonyabbat is, hogyha úgyis 3-4 hónap alatt szeretnéd akkor lehet ez - 300is, ahogy jól esik.
Ez engem is érdekel :D
Kalória számolás? 2000 dieta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!