Próbálnék diétázni, minden étkezéshez van ötletem, viszont a reggeli nem megy. A zabkásától hányingerem van, a tojástól is, egy éve tojásdiétát csináltam és azóta is irtózom tőle. A jó reggelt keksz egy natúr joghurttal megfelelne egészséges reggelinek?
Persze sportolni is próbálkozom, görkorizok 10-15 kilométereket (nem tudom ez kardionak megfelel e) és a többi napon edzek trx-szel.
A joghurt jó, igen. Túrót is ehetsz, vagy sajtot zöldségekkel.
2021. ápr. 19. 08:42
3/11 anonim válasza:
Zabkása megfelelő reggeli.Én is azt eszem és délig nem vagyok éhes úgysem hogy eddzek 1 órákat.Jó reggelt keksz natúr joghurttal se rossz de jobban jársz a zabkásával ha rám hallgatsz,én így fogytam rengeteget.A Trx jó ötlet vagy ha megunod esetleg akkor az ugrókötelezést nagyon ajánlom mert a teljes tested átmozgatja nagyon alaposan és nem kell órákig csinálni.Kezdetnek elég 10 perc hogy megszokd aztán 30 perc és kiváló eredményeket lehet vele elérni plusz nem drága és nem igényel sok helyet sem.
2021. ápr. 19. 08:45
4/11 anonim válasza:
Kardiónak nem rossz a görkori szerintem.
Jó reggelt keksz is teljesen oké, van belőle azt hiszem csökkentett cukortartalmú, az talán még jobb lehet. De úgyis az egész napi kalóriabevitel számít, így bármi lehet "diétás reggeli".
2021. ápr. 19. 08:47
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
2021. ápr. 19. 09:16
6/11 anonim válasza:
ha belefér a kalória keretek közé, egy szendvics is simán belefér, sok zöldséggel. Én is ezt teszem, mivel a zab egyáltalán nem terit el pedig kalóriában ugyanott van. Vaj nélkül simán tudsz egy laktató szendvicset csinálni mindenféle zöldséggel meg csirkemell sonkával :D
2021. ápr. 19. 10:28
7/11 anonim válasza:
Én szoktam készíteni tojáskrémet,nagyon finom,2db pirítóst eszek hozzá,és egy kávé. Általában ezt reggelizem.
2021. ápr. 19. 11:22
8/11 anonim válasza:
Tonhal sok zöldséggel
2021. ápr. 19. 11:51
9/11 anonim válasza:
1. Te nagyon buta vagy.
Kérdező: bármit lehet enni, csak legyen egészségesebb. Ízlés dolga. Pl sonkát nyers zöldségekkel, sajttal, vagy akár egy nagy tál vegyes salátát is husival, olajos magvakkal, ha a tojás nem pálya neked.
2021. ápr. 19. 12:14
10/11 anonim válasza:
1.Vagyok.Köszönöm szépen. A görkorizás szórakozás,hobbi de nem sport.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!