Akinek kilátszik a bordája az feltétlen vékony?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 15:42
1/7 anonim válasza:
Mivel el van deformálódva a bordám ezért ki áll, de nem azért mert sovány lennék, mindig is ilyen volt.
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlen, vannak, akik a combra híznak főleg.
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlen, ahogy írták mások is, vannak akik combra, deréktájra előbb kezdenek hízni.
5/7 anonim válasza:
én is ki tudom domborítani a bordáimat, ha nagyon akarom, pedig min 10 kiló túlsúlyom van.
6/7 anonim válasza:
Ez azért függ a genetikától is. Nekem a felső testemről sokkal hamarabb lemegy a felesleg, mint az alsóról. 160 cm vagyok és ha a bordáim már szembetűnően kiállnak, a combjaim még akkor is szinte összeérnek. Emiatt sosem nevezném magam vékonynak.
7/7 anonim válasza:
Nem. Jelenleg 165 kg vagyok és 65 kg, egyáltalán nem vékony, bár már nem is kifejezetten kövér. Ha nem domborítom ki a bordáimat, csak egyenesen állok, akkor is bőven a bordák szintje alatt van a hasam. Igaz, csípőre, combra és fenékre hízom jobban, ott bújik még a sok plusz kiló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!