Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16-17 éves lányoknak is...

16-17 éves lányoknak is feltétlen szükséges a diéta a fogyáshoz vagy elég ha elkezdenek sportolni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 6. 06:41
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Szigorú diéta nem, de normális étrend elengedhetetlen hozzá! Sok zöldség, minimális cukor és minimális lisztes cuccok (legalábbis ami a fehérlisztet illeti)

Reggeli ne kakaóscsiga legyen, ebéd után ne legy csokika meg sütike, ahogy vacsora után sem? mert akkor aztán hiába tornázol... viszont néha belefér! Éhezni meg szenvedni nem kell, csak egészségesen, tudatosan, odafigyelve enni javarészt, és minél ritkábban nasizni

2018. ápr. 6. 06:49
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a tapasztalatom, mint az elsőnek. Nagyon meghatározza a súlyod, hogy otthon mit eszel. És 16 évesen általában még anyád főztjét eszed. Ha a szüleid rendszeresen valami kalóriadús vacsorát raknak eléd és elvárják, hogy megedd, csinálhatsz bármit, nem fogsz fogyni. Én tini koromban egyértelműen az otthoni kaja miatt voltam kövér, mióta magamnak főzök, és külön élek tőlük, azóta rendeződött a súlyom. Persze akinek megengedik a szülei, hogy azt egyen, amit akar, annak mázlija van.
2018. ápr. 6. 07:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen csak tornával (először) és futással (mikor edzettebb és könnyebb lettem) leadtam 20 kilót.

Szintén az otthoni koszt volt a hibás, leginkább. Annyit változtattam, hogy vacsorára mindennek csak a felét ettem.

2018. ápr. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!