Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen köretek lehet enni hús...

Milyen köretek lehet enni hús mellé?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Jelenleg heti minimum 4x rizst eszek, de van hogy ötször is és ezt szeretném levinni max heti 3ra :D kölest szoktam enni, vagy szoktam ilyen zöldséges köretben megcsinalni a csirkemellet és így laktató. Általában 100-120 gramm(főtt) adag szokott lenni és mellé szokott menni 100 gramm zöldség éppen ami itthon van. Így érdekelne hogy ti milyen köreteket szoktatok enni a hús mellé.

2021. ápr. 12. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

A zöldségköret is lehet változatos. Grillezett répa, cukkini, paradicsom, paprika.

Uborkasaláta.

Káposztasaláta

Párolt savanyú káposzta

Nekem ízlik a gersli is, és nagyon laktató. Mondjuk egy füstölt ízű kockával egész más ízvilág, mint zöldséggel.

2021. ápr. 12. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Krumpli, bulgur, kuszkusz, zöldség különféle módon fűszerezve millió féle variációban.
2021. ápr. 12. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Párolt káposzta, nokedli szénhidrátcsökkentett lisztből, tepsis krumpli, sült zeller, krumpliropogós, kukorica stb
2021. ápr. 12. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Tarhonya, teszta, rizs, bulgur, kuszkusz, zoldseg, gyumolcs.
2021. ápr. 12. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Rántott hús
2021. ápr. 12. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

A zöldségköret mindig jó választás. Én heti 6 -akár 7 alkalommal is zöldségköretet eszem hús mellé. Ma pl fokhagymás zöldbab volt hagymával a köretem.

Holnap csirkecomb lesz, gombát és sárgarépát készítek majd hozzá.

2021. ápr. 12. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

En ezeket szoktam:

- Edesburgonya, sutoben sutve vagy purekent, kakukkfuvel isteni finom.

-barmilyen vegyes zoldsegkoret, parolt/sult/grillezett

repa, cukkini, brokkoli, sparga, paprika, hagyma, cekla, paradicsom huvelyesek stb

-bulgur, kuszkusz, quinoa, hajdina

2021. ápr. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!