Krisszi_99 kérdése:
A kuszkusz hanyas update kódot kapta?
Figyelt kérdés
Szeretnék este is valami köretet enni a hús mellé de a salátát már unom a kölest meg nem szeretem magában meg nem eszem meg a húst .2018. ápr. 3. 18:11
1/5 anonim válasza:
3-as természetesen.
10 dkg nyers kuszkusz szénhidráttartalma: 62 g
10 dkg nyers kuszkuszból 40 dkg főtt kuszkusz lesz, ez pedig már több, mint 240g ch, és az update ugye 60-80 grammot engedélyez a fogyási szakaszban.
Egyél sajtot, tojáskrémet, karfiolpürét, karfiolrizset... Rengeteg lehetőség van.
2/5 anonim válasza:
Csinálj Tzazikit (tejföl/joghurt+kígyóuborka), esetleg céklasalátát : fél fej cékla+ sárgarépa + alma kis lyukú sajtreszelőn lereszelve - pici ecettel
vagy
zöldturmixot kicsit sűrűbbre, mintha főzelék lenne és hozzá a húst.
3/5 SPetra99 válasza:
A kuszkusznak a főzés során nem nő a szénhidráttartalma, tehát ha szárazon lemérsz 10dkg-t annak ugyanannyi lesz a beltartalmi értéke főtten csak több vizet szív magába. Szóval ha neked még belefér a 60-70g szénhidrát akkor nyugodtan mehet:) vagy kevesebb kuszkusz és a többi részt pótold ki zöldségekkel.
4/5 anonim válasza:
az első jó hülyeseget írt. felszamolod mert megszívja magat vízzel??elájulok.
nem tudom hanyas kód, de csak azt eszem köretnek, 6 kg fogytam egy het alatt,úgyhogy nyugodtan lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!