Milyen zabot vegyek? Zabkásához. Hol található a kuszkusz?
Figyelt kérdés
Eddig sima spáros nagyszemű zabpelyhet vettem:
Nem a müzlis részen, hanem ott ahol vannak ilyen agave szirup, extrudált kölesgolyók, ilyesmik.
Mikor megcsinálom zabkásának (akár vízzel, akár tejjel), nyúlik, és gyakran találok benne kemény héjat.
Egyik nap nézegettem a spárban a müzliket, és ott is találtam zabpelyhet. Milyet érdemes venni? Ill. nagyszeműt vagy aprószeműt?
A másik kérdésem: Az interspárban lehet kapni kuszkuszt? Ha igen, hol kell keresni?
2017. márc. 10. 08:53
1/3 anonim válasza:
A nyúlás normális, így viselkedik a zab.
A héj azt jelenti, hogy szennyezett, nem jól tisztított. Javaslom az aldis zabpelyhet, azzal nincs ilyen tapasztalatom, és az ár is kedvező.
3/3 anonim válasza:
Aprószemű zabpehely a legjobb. Nekem is sparos van de en meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!