A bulgur finomabb, mint a kuszkusz?
Figyelt kérdés
Utálom a kuszkuszt, viszont a bulgurt ki akarom próbálni. Jobb, rosszabb, vagy ugyanolyan?2017. jún. 21. 14:36
1/8 anonim válasza:
Hogy lenne ugyanolyan, ha nem ugyanabból van?
A kuszkusz tészta, azaz gyakorlatilag tarhonya.
A bulgur pedig durumbúzatöret.
2/8 anonim válasza:
Én a kuszkuszt sokkal jobban szeretem mint a bulgurt, de az is jó. Viszont az íze tök más.
3/8 anonim válasza:
A kuszkusz sima tészta. A bulgur teljesen más.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy a kettő egy s ugyanaz. Egyértelműen kiolvasható a kérdésemből, hogy az ÍZre utalt.
2017. jún. 21. 21:40
5/8 anonim válasza:
Én a kuszkuszt jobban szeretem. De a bulgur se rossz és teljesen más az íze, pl nővérem azt szereti jobban, szerintem egy próbát megér😁
6/8 anonim válasza:
Kinek mi a finom. Én mindkettőt szeretem, de a bulgur sokkal sokoldalúbban használható.
7/8 anonim válasza:
Kedves Hozzászólók, kedves Kérdező!
A bulgur sem és a kuszkusz sem tészta. Ha valakit érdekel:
Kérdező, ha a kuszkuszt nem szereted, esélyes, h a bulgurt se fogod :( Miért nem próbálod ki a polentát?
Jó főzőcskézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!