Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni minden...

Szeretnék lefogyni minden álmom az lenne ,de hogyan???

Figyelt kérdés
Már körülbelül oktober óta jóformán csak vizet iszom és nem is eszem csak nagyon keveset ,de nem is bírnák egyszerűen többet enni napközbe ha reggel 10 kor felébredek délig nem is eszem reggelire csak a kávé cigaretta mellé citromlé este viszont nem is bírok éjjelig fent lenni eljön a 11 óra és már álmosodok régen viszont fent voltam éjjel folyton fel voltam dobva halgattam a zenét olyan jól voltam és hiába ettem nem is híztam !!!! 29 éves férfi leszek ugye említettem ,a régi dolgokat na már most az a helyzet hogy engem elkezdtek kezelni pszihiátriai gyógyszerekkel aminek nagyon ellene voltam anyám erőltette az egészet kaptam injekciókat eleinte egy héten eggyet utánna egy hónapba egyszer utánna három havonta eggyet és akkor észrevettem hogy még rossszab lett a közérzetem és nagyon elhíztam közrejátszhatott az injekció??? sajnos abbahagytam az edzést is egyszerűen teljesen megváltoztam sajnos derekem az operált derekam is jobban fájt lusta lettem fáradékony mindig régen hideg vízban zuhanyoztam most meg teljesen meleg vízben fürdök valahogy elkezdem engedni a hideg vizet és kiráz hideg furcsa, lehet lelassult anyagcserém ?? én is nagyon furcsállom ... Viszont elmult hónapokban felszolaltam és nem kaptam injekciót nagyon örültem gondoltam lefogyok visszatér a régi közérzet az alakom elmennek a fájdalmak viszont még sem fogyok pedig már este sört sem iszom vizeket iszom jóformán nem eszem sokat még sem fogyok le annyira idegesíttő úgy utállom és sokszor a rossz közérzet is rámjöm elviselhetetlen érzés, mint ha bennem lenne valami pedig még injekciót sem kaptam mi lehet ez mi az oka???? régen is voltam kövér de akkor sokat ettem amint abbahagytam fogytam és mozogtam viszont egy nap 5 ször is ettem vagy hatszor most meg eszem kétszer max háromszor és elég is !!! este tudnák enni akkor van étvágyam de akkor meg nem akarom nem merek miért vagyok kövér??? Többet kellene mozogni de egyszerűen nincs energiám teljesen úgy érzem mint ha kiégtem volna nincs erőm edzeni sem, derekam is folyton fáj??? Milyen élet ez??? Mit tegyek????
2021. márc. 28. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az önsajnálat helyett kicsit olvass utána hogyan kell normálisan fogyókurázni. Tele van az internet vele. Az biztos hogy az nem fogyókúra hogy alig eszel.
2021. márc. 28. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:
jaj én tudom hogyan kellen de nincs is étvágyam !!
2021. márc. 28. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a wall of text borzalamas... jó lenne tagolni amit írsz, mert nehéz értelmezni.

A gyógyszerektől lehet hízni, én is híztam rendesen.

A trükk az, hogy egész nap kell enni, de keveset.

Készíts magadnak éjszakás zabkását, pl befőttes üvegben.

Összerakod a zabot, egy kis tejet, egy kis vizet meg mondjuk egy csipet fahéjat, összerázod, és reggel nem kell sokat gondolkozni, csak rádobni egy kis friss vagy fagyasztott gyümölcsöt és kanalazni.

Ha a tál zab lement, mehet a cigi meg a citromos víz is.

Tízóraira tojást, vagy túrót, egy szem gyümölcsöt vagy szeletelt zöldséget egyél.

Ebédre legyen főtt étel, és sok sok fehérje és rost.

Vacsorára ne zabálj be, de legyen valami.

Kardiót kezdj el csinálni. Fuss, ugrókötelezz, biciklizz heti 2-3×.

Az alvás higénédet is állítsd be. Pl 11kor telefont letenni, és ha forgolódsz is, próbálj nyugton maradni.

Állítsd be az ébresztőt mondjuk 9re, zuhanyozz egy jót, és kezdődhet a nap.

A gyógyszert meg pusztán a súlyod miatt ne hagyd el. Esetleg beszélgetni kéne az orvossal, hátha tud adni neked valamit a problémádra ami jobban működik.

2021. márc. 28. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:
De most nem szedem gyifyszert
2021. márc. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!