Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki minden...

Miért akar mindenki minden áron lefogyni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 01:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Hogy nehogy elhagyja a párja. Vagy ha szingli, akkor azért, mert vékonyan nagyobb esélye van párt találni magának.
2020. febr. 2. 01:42
 2/23 A kérdező kommentje:
De kicsit túl lett tolva az egész, nem?
2020. febr. 2. 08:58
 3/23 qkker1 ***** válasza:
82%
Azért, mert a csapból is az folyik, hogy ha van rajtad 2 dkg felesleg, akkor lúzer vagy, nem lesz párod, lásd az 1. idiótát, ronda vagy, stb.
2020. febr. 2. 09:00
 4/23 A kérdező kommentje:
És akiknek a húsosabb lányok jönnek be?
2020. febr. 2. 09:06
 5/23 A kérdező kommentje:
Én imádom, mikor a páromon van felesleg, de komolyan, izgatónak találom.
2020. febr. 2. 09:07
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
nem akar mindenki és pláne nem minden áron
2020. febr. 2. 09:09
 7/23 Robag73 válasza:
66%
Miért akarnak lefogyni az emberek? Egyszerű a válasz. Láttál te már elhízott idős embert? Nincs olyan. Ha sokáig akarsz élni, akkor fogyni kell sajnos, mert a test súly növekedésével hatvanyozottan jelennek majd meg az egészségügyi problémák 50eves kor körül
2020. febr. 2. 09:32
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Voltam kövér,anorexiás és most sportosan izmos. Hazudik az,aki azt mondja,hogy a kövérség kényelmes és jól érzi magát. (vagy baj van a fejével). Összeér a combod, izzadsz, feszengsz a bikiniben, nem bírod magad. Ráaádául 30-40 évesen jönnek a gerinc és izületi problémák, hogy a keringésről és a diabéteszről ne is beszéljünk. Napi szinten találkozok ilyen paciensekkel.

Sajnos ma Magyarországon nem megy a szövegértelmezés,ezért kavart a nép egy xart a semmiből. Mert nem érti a lényeget és amúgy is könnyebb ócsárolni,mint felemelkedni a kanapéról. Nem kell fitneszmodellnek lenni, de egy normál testalkattal tartozunk a saját egészségünknek és jó közérzetünknek, valamint a párunknak is. Normális ember szeretne mind szellemileg, mind testileg vonzó lenni a társa számára. Akinek kövér párja van,ott két magyarázat van: nincs ló, jó a szamár is, vagy szexuálisan aberrált.Persze mindenki adja,hogy ő mekkora májer és a lelkét szereti a másiknak :D. A másik, hog yvégletekben gondolkodi az emberek jó része. Vagy a debella vagy a csontsovány. Nem baj,ha valaki nem 40 kiló, de egyen egészségesen és sportoljon.

2020. febr. 2. 09:32
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

Én az egészség miatt.

Egyébként meg, nem mindegy Neked...?

2020. febr. 2. 09:49
 10/23 A kérdező kommentje:
De nekem továbbra is tetszik, ha vannak testi hibák, illetve ha van plusz, akkor aberrált vagyok?
2020. febr. 2. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!