Lányok, mit gondoltok egy olyan srácról, aki élvezi hogy meghízott és nem is akar lefogyni? Kizáró indok?
Nem vagyok extrém mód elhízva, de azért kövér lettem, 179 cm, 98 kiló. Jól érzem magam így pocakosan, nem akarok tovább hízni, de visszafogyni sem. Baj, ha egy srác így gondolkodik? Ti hogy viszonyultok hozzá? Ez mennyire kövér szerintetek?
18/F
Ezt nem írtad már ki egyszer? :D
Amúgy ha jól érzed magad akkor maradj így, ne azt nézd, hogy kinek hogy tetszik.
Az első kettőnek igaza van.
Ha az én ideálomról beszélünk talán külsőleg nem jönnél be,és töbn időbe tellene,hogy a belsőd is elkezdjen igazán érdekelni. De mint mondtam,nem kizáró ok.
Én őszintén nem tudom felfogni mi a jó ebben. Most komolyan, inkább mondd azt, hogy lusta vagy lefogyni és nem érdekel a külsőd meg a fizikai állapotod, de NE azt hogy "élvezed".
Az jó ha van önbizalmad, legyen is, de komolyan büszkének is kell rá lenned?
De persze, vannak ám olyan lányok akik erre buknak, mint ahogy vannak olyan fiúk akiknek a teltebb lányok tetszenek. Ettől eltekintve a SAJÁT érdekedben változtass a mentalitásodon. (őszintén mondom azt hogy a te saját érdekedben, mivel nem ismerlek ezért pont nem érdekelne mi van veled, csak szeretnék segíteni)
Nekem a kövérség azt közvetíti, higy élveteg, hanyag, fegyelmezetlen, ha pedig beteg addig menjen míg ki nem derítik az okát.
Én rendszeresen sportolok, egy kövér fèrfi láthatatlan számomra potenciális partnerként.
Ha jól érzed magad a bőrődben akkor maradj így, ne csak és kizárólag mások véleménye alapján határozd vagy változtasd meg magad!
Esetleg egy kicsit lehet mellette sportolni/edzeni hogy feszesebb legyen a tested. Az a kis sport még jól is fog esni. Olyat kell választani amit élvezel, különben csak egy szenvedés lesz amit a társadalmi elvárás "kedvéért" csinálsz.
Szerintem kiraly, enis meghiztam 177cm 95kg de nem alarok fogyni
17/f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!