Miért akar mindenki minden áron lefogyni?
A kövérség nem testi hiba, hanem kiemelt egészségügyi kockázat.
Az esztétikát most hagyjuk, mert mindenkinek más tetszik, de egy bizonyos súlyhatáron túl már valóban nem normális az sem.
Én pl kizárólag az egészségem miatt akarok lefogyni, mert megromlott, így életmódot vàltottam, végigcsinàlom. Senkinek se akarok megfelelni, a külsőm se érdekelt soha, se az öltözködés, ruhàk, vàsàrlás. Ezek unalmas, érdektelen dolgok szàmomra. A pàrom szeret, akàr lefogyok akàr nem, eleve kövéren ismert meg, tehàt nem tàrskeresés a célom. Ha valaki ezért hagyna el akkor menjen is nyugodtan. Össze sem jöttünk volna ha zavarja a dolog.
Hogy ki az aberràlt...szàmomra inkàbb annak van baj a fejében akit egyedül a külsőségek érdekelnek , olyan szinten, hogy képtelen a màsik ízlését, érzéseit tiszteletben tartani.
Mindenkinek más az, amit elbír és tud tartani, de a legtöbben (akik normálisan, nem önsanyargatással szeretnének lefogyni, bár ez nem mindig van így) főként a közérzet miatt kezdenek el életmódot váltani. Hidd el, nem kellemes, amikor egy kis mozgástól kifulladsz, esetleg beszúr valami, mert nem bírja a tested.
Ha te az ilyen embereket szereted, nincs veled semmi gond, viszont fogadd el, hogy vannak, akik nem szeretnek túlsúlyosak lenni. Nekem is mondja mindenki, hogy minek akarok lefogyni, jól vagyok így (a testalkatom miatt, hiszen ha jól öltözködöm, nem igazán látszik az a "pár" kg felesleg), de én nem érzem magam így kényelmesen. Fiatal vagyok ahhoz, hogy teljesen tönkretegyem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!