Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki minden...

Miért akar mindenki minden áron lefogyni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 01:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

A kövérség nem testi hiba, hanem kiemelt egészségügyi kockázat.

Az esztétikát most hagyjuk, mert mindenkinek más tetszik, de egy bizonyos súlyhatáron túl már valóban nem normális az sem.

2020. febr. 2. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Én pl kizárólag az egészségem miatt akarok lefogyni, mert megromlott, így életmódot vàltottam, végigcsinàlom. Senkinek se akarok megfelelni, a külsőm se érdekelt soha, se az öltözködés, ruhàk, vàsàrlás. Ezek unalmas, érdektelen dolgok szàmomra. A pàrom szeret, akàr lefogyok akàr nem, eleve kövéren ismert meg, tehàt nem tàrskeresés a célom. Ha valaki ezért hagyna el akkor menjen is nyugodtan. Össze sem jöttünk volna ha zavarja a dolog.

Hogy ki az aberràlt...szàmomra inkàbb annak van baj a fejében akit egyedül a külsőségek érdekelnek , olyan szinten, hogy képtelen a màsik ízlését, érzéseit tiszteletben tartani.

2020. febr. 2. 13:39
 13/23 A kérdező kommentje:
Ha elhagyad a párod, nyugodtan szólj nekem!
2020. febr. 2. 14:13
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Magamból fogok kiindulni. Azért akarok minden áron lefogyni hogy szeressem magam. Úgy érzem ha valami nagyot viszek véghez amihez kitartás és önkontroll kell akkor úgy fogom érezni, hogy büszke vagyok magamra. Nem érdekel hogy mi tetszik az embereknek, én megígértem magamnak hogy ki akarok nézni valahogy. A baj azzal van, hogy minden sikertelen próbálkozás után egyre jobban utálom magam. Talán a médiának is köze van hozzá. A vékonyságot összekapcsolják a sikeres élettel és a szépséggel.
2020. febr. 3. 07:50
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Én pl azért,mert jó az önkritikám. Egy hormonális gyógyszer meg egészségtelen táplálkozás miatt felszedtem másfél év alatt 15 kilót. Ismerem magam, ha folytatnám a fornetti meg édességzabálást, akkor 1 év múlva +10 kilót híznék. Az már 25 kiló + és csak feljebb menne. Inkább most összeszorítom a fogam meg elmegyek edzeni, minthogy 100 kilósan álljak neki. Engem az kezdett el zavarni, hogy összeér a combom már és sorra lyukadnak ki a gatyáim középen. Előtte nem volt ilyen problémám.
2020. febr. 3. 13:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Máshol a teltség a gazdagság jele!
2020. febr. 3. 22:33
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkinek más az, amit elbír és tud tartani, de a legtöbben (akik normálisan, nem önsanyargatással szeretnének lefogyni, bár ez nem mindig van így) főként a közérzet miatt kezdenek el életmódot váltani. Hidd el, nem kellemes, amikor egy kis mozgástól kifulladsz, esetleg beszúr valami, mert nem bírja a tested.

Ha te az ilyen embereket szereted, nincs veled semmi gond, viszont fogadd el, hogy vannak, akik nem szeretnek túlsúlyosak lenni. Nekem is mondja mindenki, hogy minek akarok lefogyni, jól vagyok így (a testalkatom miatt, hiszen ha jól öltözködöm, nem igazán látszik az a "pár" kg felesleg), de én nem érzem magam így kényelmesen. Fiatal vagyok ahhoz, hogy teljesen tönkretegyem magam.

2020. febr. 5. 23:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon a szélsőségben gondolkodtak, én nem azt írtam, amit kijelentettél rólam!
2020. febr. 6. 06:22
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem jelentettem rólad én ki semmit, sőt, még mondtam is, hogy nincs veled baj, ha te a teltebb embereket szereted (mert picit felhúztam a szemöldököm, mikor olvastam itt az egyik hozzászólót). Csupán a saját álláspontom mondtam el, hogy én miért akarok fogyni és, hogy szerintem más miért akar. Sajnálom, ha félrértettél
2020. febr. 6. 20:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem értettelek félre, sőt! Nem lehet így kijelenteni,hogy csak és kizárólag a telteket szeretem, de ha választhatnék az utolsó óráimban,hogy kivel tölthetném, teltebb emberrel szeretném,
2020. febr. 6. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!