Hogy oldjatok meg diéta alatti sutesnel hogy a család ne menjen rá a sütire?
Figyelt kérdés
Nem irigységbol, de méregdrága alapanyagbol sütök magamnak sütit, csak 2 alapanyag már 4000ft. Magamnak csinálom de mindekinek csorog rá a nyála, így nyilván adok nekik.2021. márc. 28. 13:26
21/38 anonim válasza:
NÉzem, hogy a Szafi lisztek kilója 2e ft körül van...
Tehát egy átlagos sütihez kell 25-30 dkg - az még ezer ft sincs.
Miből lesz a négyezer???
22/38 A kérdező kommentje:
750g norbi eritrit 2100ft. 1 kilo lisztje amit én szoktam venni 1700. 370grammos lekvárja 1200. Pudingja amit venni szoktam 900ft. Ezek a fő kellékek amit venni szoktam, és mint mondtam heti 3x sütök általában
2021. márc. 29. 11:51
23/38 anonim válasza:
Mondjuk ne norbis szarokkal akarj dietazni.
Te megnezted ezekben mi van?
Nincs amugy hasmenesed?
Tularazott, egeszsegtelen vackok!
24/38 A kérdező kommentje:
Még az olcsobbak amik más kategória, élesztő, sütőpor, tojás, tej, kókuszolaj, holland kakaópor, kókuszreszelek stb de ezek mar olcsóbb kategória.
2021. márc. 29. 11:53
25/38 anonim válasza:
És heti háromszor mind meg is ennéd? Egyedül? Vagy azért sütsz heti háromszor, mert neked nem marad(na)?
26/38 A kérdező kommentje:
Azzal diétázók amivel akarok. Nincs hasmenésem és tökéletesen fogyok velük abban a tempóban ami volt a célom hónapokkal ezelőtt. Mivel lenne a jobb a szafis?
2021. márc. 29. 11:55
27/38 A kérdező kommentje:
Hat azert heti 3x mert egyaltalan nem eszek bolti édességet, csak amit én magamnak készítek, és hát igen, elég kevés marad nekem, mert minimális sutit mindennapra tervezek, nekem ez bevállt mert így nem sanyargatom magam, és belefér a kaloria keretbe.
2021. márc. 29. 11:57
28/38 anonim válasza:
Jézusom, ezt a sok ipari szemetet te magadba tömöd, és még elhiszed hogy egészséges?
Nézz már utána mit okoz az édesítőszer.
Inkább egyél 1 szelet rendes vajas cukros sütit, mint 2 szeletet ezekből a fosokból.
29/38 anonim válasza:
22: már bocs, de aki a norbit "eteti", az ne panaszkodjon nyilvánosan....
A szemfényvesztésért fizetsz súlyos ezreket...
30/38 anonim válasza:
oops, a #23 már megelőzött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!